söndag 7 november 2010

En virkad korg

Förra veckan virkade jag en korg, vad den skulle användas till visste jag inte då.

Eftersom den blev lite sladdrig tänkte jag stärka den och behövde något som hade samma form som min korg. Efter att ha provat några vaser och glas kom jag på att burken med örontops säkert hade samma form. Nu har den stått i en vecka men jag har ännu inte stärkt den. Någon som har ett bra recept?

För några veckor sedan hade jag ett inredningsparty och den här söta lilla burken hamnade på min inköpslista. Den har nu fått en plats i badrummet och får vara förvaring till hårspännen.

Nu ska jag äta lite frukost, sedan blir det nog syrummet hela dagen. Galleri Hemsytt börjar närma sig. Och i slutet av november startar Stortorgets Julmarknad där mina föräldrar haft ett litet rött marknadsbås sedan jag var liten. Jag har nu tagit över och det är mycket att fixa med det också. Några av Kinokos barnkläder kommer att finnas där tillsammans med fårskinnsprodukterna.

Jag får sitta i syrummet och titta ut på det fina höstvädret, eller vintervädret kanske man ska kalla det nu när kylan kommit tillbaka. Jag antar att jag är ensam om att tycka att 10 grader och grått är att föredra framför minusgrader och sol.

3 kommentarer:

 1. Kolla Skaparstigens recept. Hälften vatten, hälften socker. Värm på spisen till vätskan är klar (ej koka). Doppa det virkade och låt torka. Blir jättebra. Jag har gjort mina blomkrukor så.

  SvaraRadera
 2. Jättefin korg o söt burk!

  Hade jag bott närmre Stockholm hade jag gärna kikat förbi dig på julmarknaden:)

  Ha en trevlig vecka Mia!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Jag tycker den är fin som den är o hade inte stärkt den men vill man ha lite stadigare så virka med mindre virknål lr tjockare garn närsta gång..kram =)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!