tisdag 16 november 2010

Klänning och lådan i pysselskåpetTack så mycket för era fina kommentarer om klänningen. Som ni ser så är den mycket finare på än hängandes på en galge.

Vad ligger nu i den långa lådan i det vita pysselskåpet? Jo, presentpapper, band, tejp, helt enkelt allt som behövs för att slå in paket. Perfekt lådstorlek där inga rullar med papper och band inte kan ramla ut då man letar efter ett passande papper.


Lätt för barnen att hämta papper och band att slå in paket med. Nästan för lätt, det slås in en hel del paket när de leker. Det är ofta en docka, ett mjukisdjur eller en plasthund som fyller år. Eller så är det presenter till "riktiga" kalas.Ett tips på vad som kan göras med pappret som ligger i pappersrullen på t ex IKEAs eller ICAs presentpapper, alltså den lilla pappersbiten som fyller ut de 5 meter som finns på rullen.
Vik i önskad storlek, klipp två jack där bandet sedan läggs i och knyts för att hålla ihop paketet. Var det någon som förstod? Jag får nog fota en beskrivning eller så får ni titta på "Pippis jul", det är nämligen därifrån jag fått idén.


9 kommentarer:

 1. Så himla fint, Juliette ger liv till en klänning som var redan jättefin, men på henne är strålande. paketet förstodde jag inte, men jag har PIppis filmer här, ska se om jag fattar, kram!

  SvaraRadera
 2. Jaa, ännu finare på! Vilken söt tös!

  SvaraRadera
 3. Underbar klänning!

  Prickiga skjortan är provad och godkänd av storebror! Tusen tack, ännu en gång.

  SvaraRadera
 4. Ännu mer underbar när Juliette har den på sig! Förstod detta med pappret och snöret, smart och vackert! Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Nej, jag fattar inte alls men jag är spänd på att se bilder. Det lät smart. Vad vackert med flickan och skåpet, det ser ut som en målning!

  SvaraRadera
 6. Hej Mia!
  Vilken ljuvlig klänning på sötaste Juliette!

  Ha det bra!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 7. Så söt klänning på så fin flicka!

  Ja pippi hon kan hon.

  Kram Cia

  SvaraRadera
 8. fin! jag gillar din rena stil

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!