måndag 1 november 2010

Vinnaren i utlottningen

Ett litet snabbt inlägg innan hela familjen åker till Sydpoolen och badar. Den här veckan är det höstlov och barnen är hemma. Det ska bli så skönt att slippa stressa iväg på morgonen. För och inte tala om de stressiga kvällarna för att få barnen i säng så de får sina timmar sömn för att orka med dagen efter.

Nu är ni nog alla nyfikna över vem som vinner den lilla rosa börsen. Kul att det var så många som ville vara med. Helst skulle jag vilja ge något till er alla som tittar in hos mig och gör det så roligt att blogga. Jag har hittat till många nya bloggar, och många nya har hittat till mig jag hoppas att ni besöker mig igen. Men det här är inte sista gången jag har en utlottning, till julen blir det en julklapp till någon liten.
Jag satt i går kväll och skrev och klippte ut lapparna och L fick nu på morgonen dra vinnarlotten. Ett stort grattis till vinnaren som ni hittar här.

Jag tänkte bara säga att jag inte skriver mina inlägg på morgonen (förutom idag). Det var nämligen någon som hade tittat på tiden på inlägget och undrat hur jag hann med det mitt i morgonstressen. Men de skrivs på kvällen innan och publiceras på morgonen. Annars hade vi kommit en timme försent till skolan istället för fem minuter varje dag.

Ni får ha en trevlig höstlovsmorgon, nu drar vi alltså till Sydpoolen och jag hoppas att det inte är allt för kallt i simhallen.

5 kommentarer:

 1. UUuuiiieee, blev det jag som vann!!??! Fick lov att klicka på "här" flera gånger för att fatta att det var sant!! Så himla glad jag är, jag hade verkligen önskat att jag skulle vinna den supersöta lilla börsen!! Den kommer att trivas hos mig, var så säker, hihi!! Tack snälla snälla du!!

  Många tur-kramizar från aka

  SvaraRadera
 2. Hej Mia!
  Grattis till lyckliga Aka som vann och tack för en fin tävling!! Är gärna med i nästa oxå:)

  Hoppas ni får ett riktigt härligt höstlov!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Mera tävlingar! ;) Gärna lite hemliga...

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Grattis till vinnaren!
  Tackar för en fin tävling - nu ser vi fram emot nästa ;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack Mia för en fin tävling!

  Hoppas att du har en fin start på veckan och lovet! Skönt att slippa morgonstressen kan jag tänka! Undrar varför det alltid blit tajt på morgonen hur tidigt man än går upp ?!?

  Kramar Mimmi

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!