söndag 19 december 2010

Snöakvarium


För ett år sedan blev det en spricka i vårt akvarium och sparare som jag är kunde jag inte slänga bort det. I veckan tog jag fram det och julkrubban fick flytta in.

Elden kanske inte står jättebra där men jag kunde ju inte låta lilla Jesus frysa.

Några djur fick en plats i fuskhöet. Kan kossor vara ute i snö?

Hur är det med åsnor? De borde klara kyla och snö eftersom Maria färdades på en åsna. Därför har de fått en plats i den glittriga snön.

De tre vise männen får stå ute i snön. Fusksnön hittade jag i blomsteraffären - ett pulver som svällde i vattnet. Giftfritt vilket är bra då barnen gärna leker med krubban och figurerna som bor där.

Hoppas att ni får en mysig 4:e advent. Idag åker vi till flygplatsen för att hämta min syster som bor i New York och kommer hem över julen, som vi har längtat!

11 kommentarer:

 1. Vilken jättefin plats för julkrubban. Den där snön var väldigt verklighetstrogen, jag tänkte först att ni hade julkrubban utomhus. Och kossor kan vara ute på vintern. Vad roligt att du får ha din syster hemma över jul. Egentligen så är ju människorna det viktigaste med julen och det roligaste.

  SvaraRadera
 2. Vilken rolig idé! Det blev ju jättefint att göra så. Hoppas att du får en trevlig 4e advent. Kram.

  SvaraRadera
 3. Vilken smart idé - så fint det blev!

  SvaraRadera
 4. Va fint det blev.

  Ha en skön 4:e advent

  kram Dessie

  SvaraRadera
 5. Den som spar, han har :) Vilken tur att du inte slängde akvariet, det blev ju perfekt så här!

  SvaraRadera
 6. Så roligt att din syster kommer till jul! Här har krubban också kommit fram men den fick det inte riktigt lika fint som er.

  Kram Cia

  SvaraRadera
 7. Hej Mia! Vad fint du har gjort det i akvariet! Synd att det inte bor några fiskar där, de skulle minsann få leva lyxigt under julen annars :).
  Roligt att din syster hälsar på under julen, alltid lika roligt att få besök av familjemedlemmar som man sällan träffar!
  Kram/Annie
  Ps. Kolla dina mail, jag skulle behöva din adress!

  SvaraRadera
 8. Vilken kul idé!:-)

  Trevlig 4:e advent!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 9. Rolig idé och så fint det blev! Snön ser så äkta ut. Vad härligt att få tillbringa julen tillsammans med din syster! Själv längtar jag till Finland, vi åker på onsdag. Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 10. Vilken bra ide att ha julkrubban i ett akvarium! Man kanske skall ta fram sonens gamla akvarium igen och testa. Vi har nämligen två katter som tycker att det är kul ett leka med figurena, välta ner kamelerna på golvet och vässa klorna på stallets tak! Fast då måste jag nog lägga på glasskivan uppe på akvariet också annars hoppar de väl ner i akvariet

  SvaraRadera
 11. Åh det låter härligt att få hem din syster! Jag hoppas att ni får en härlig, härlig jul!

  Stor kram,
  A

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!