onsdag 12 januari 2011

Jag och min klänningEftersom jag redan skrivit om klänningen skriver jag lite om varje bild istället. Ni som inte läst klänningsinlägget kan göra det här, där hittar ni även fler detaljbilder.

På väggarna i hallen på övervåningen har vi gamla svartvita bilder på släkten och i den fina ovala ramen är min pappa och jag tycker mycket om den bilden och har gjort det sedan jag var liten. Jag undrade varför han hade lockigt hår för i verkligheten och på alla andra bilder har han tunt rakt hår.


Jag läser sällan böcker, jag somnar för fort på kvällen och därför tar det för lång tid att läsa klart en. På fem minuter hinner jag öppna boken, komma in i handlingen, börja läsa lite. somna, vakna till och inte komma ihåg något av det jag läst. På dagarna har jag inte alls tid, det finns för många roligare saker att göra. Dessutom skulle jag bli avbruten varannan minut av barnen.

Nej jag är inte sjuk, jag är så vit i ansiktet på vintern. Men vad tittar jag på?

En brännskada jag fick härom dagen. Det kanske är helt ointressant men jag har faktiskt väldigt ont och eftersom det inte blev någon blåsa som skyddar såret läker det långsamt. Svårt att klippa i tyger men det går om man inte håller i saxen på rätt sätt. Men det finns de som har värre krämpor och sår så jag ska inte gnälla mer över det.

Hur som helst så är jag nöjd med klänningen vilket jag inte var första gången jag tog på mig den. Då kändes det som en städrock men när håret i knut släpptes ut kändes den mindre "städrockig". Kanske ett par finstickade låga benvärmare kan sticka upp i kanten på skorna (jag får nämligen inte plats med några sockor i fotdelen).

Vad kul att det är så många som anmält sig till min utlottning. Ni som ännu inte har gjort det kan göra det här.

10 kommentarer:

 1. Vilket trevligt inlägg! Annorlunda.
  Jag älskar att läsa men det brukar bara finnsa tid och ork till det under loven.

  Ha en bra onsdag!

  Kram Cia

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder och du passar verkligen med utsläppt hår.

  SvaraRadera
 3. Fin klänning på fin tjej! Kul att se :-)Snöade in på ditt dockskåp igår, haha! Helt underbart, kanske det är ngt för mig, så låter jag resten av hemmet vara ifred?!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder på dig! Förutom den sista då, ser ut att göra riktigt ont. Hoppas det läker snabbt. Du måste ju kunna jobba ;).

  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 5. Du är vacker som en dag Mia, både du och din fina klänning! Det blev ju kanon med skärpet och skorna till klänningen, perfekt!! Vad roligt att få se lite av bloggerskan :)

  Ha en fin dag!

  Kraaaaam aka

  SvaraRadera
 6. Så vacker, både klänningen och Mia! Städrock är nog det sista man tänker på! Jättesnyggt med skärpet och skorna till. Hoppas din brännskada läker snart, alltid besvärligt med sår på händerna när man har dem som främsta arbetsredskap.
  Kram/Annie

  SvaraRadera
 7. Klänningen är jättefin på! Verkligen fina bilder på dig och klänningen.

  SvaraRadera
 8. Vilken fin klänning! Tyget är ju otroligt vackert och så fint du använde de omönstrade partierna, lyckat!

  SvaraRadera
 9. Så fina bilder på klänningen! Passar bra till skorna och med skärpet på - du kanske kan virka ett par benvärmare som får sticka upp i kanten på skorna?!

  SvaraRadera
 10. Kul och annorlunda inlägg! En sak bara; fattar jag helt fel eller menar du att skorna är så små att du måste gå barfota i dem? Tycker det verkar konstigt...och kallt...

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!