torsdag 27 januari 2011

Virkade rutor

Jag vet inte vad som har hänt men helt plötsligt vill jag fylla hemmet med färg, jag tror nog attLilla Tussilago har inspirerat mig lite. Att byta ut färgen på kuddar och filtar är ett enkelt och billigt sätt att förnya lite hemma. Just nu pågår det en liten tävling hos henne där man kan vinna en fin rislampa och tävlingen hittar ni på hennes blogg.

Jag har ännu inte märkt av någon förbättring av revbenen, dessutom känner jag mig jättesvag i armarna men virka går eftersom det är små rörelser. Som ni ser så är det mycket färg och jag har även planer på att måla gungstolen turkos och eventuellt tapetsera eller måla det vita skåpet i vardagsrummet. Jag har dessutom börjat på ett 500-bitarspussel och det var inte igår jag la pussel. Men roligt är det och svårt att sluta då jag hela tiden tänker "bara en bit till" och fort går det inte heller.

Det var allt för idag, nästa gång får ni se det färdiga kuddfodralet.

Ha en trevlig dag!

9 kommentarer:

 1. Men gumman! Åh, så jag tycker synd om dig... :0( Jag vet ju av egen erfarenhet hur jobbigt det är att inte kunna göra någonting. Du får försöka ligga och rita upp de idéer du har på nya kläder och hur du ska planera trädgården. Kanske hyra lite filmer och smaska i dig lite praliner i soffan? ;0)

  Varm krya på dig kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. Härliga färger! Håller tummarna för att det ska vända, åt rätt håll, med dina besvär.

  SvaraRadera
 3. Nej va jobbigt!! Det låter ju jättehemskt på alla sätt och vis. Ja virka på du, man blir ju tokig om man inte kan göra nåt, så virka låter ju som en bra idé! =) Härliga färger. Blir spännande att se det i sin helhet.

  Krya på dig!

  Kram Dessie

  SvaraRadera
 4. Lite färger kanske kan pigga upp i kylan och mörkret och smärtan.... Läste först nu att du mått dåligt, hoppas verkligen att du snart blir bättre. Men visst är det tråkigt att inte kunna göra något...

  SvaraRadera
 5. Vad kul! Det är ju så fint med virkade rutor! Färg piggar verkligen upp! :)
  Vad sugen jag blev på att pussla nu! Jag älskar ju faktiskrt att pussla det är bara det att jag inte gjort det på några år. Dessvärre tar det ju också mycket tid - som jag inte har just nu. Men det är ett underbart tidsfördriv.

  Hoppas du kryar på dig snart!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 6. Vad härligt med lite färger som piggar upp! Jag håller faktiskt på och stickar ett kuddfodral, det blir dock i vitt (det tar så länge för mig så skulle jag ha valt en färg skulle jag nog ha tröttnat innan det blir färdigt ;).
  Äsch vad tråkigt att din smärta inte ger med sig! Förstår att det måste vara urjobbigt att ha ont och vilja göra en massa utan att kunna!
  Krya på dig!
  Kram/Annie

  SvaraRadera
 7. Men oj, STACKARS dig, det där låter ju hemskt! Jag har inte varit här på några dagar, så jag visste inte om vad som har hänt, men det låter verkligen jättejobbigt. Hoppas du blir bra snart!!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 8. Men stackars dig!! Jag hoppas verkligen du får bli pigg snart igen. Läste ditt resonemang om barn i säng och tänkte själv i de banorna i morse fast lite tvärt om. Konstaterade att jag är så pass bra i min kropp nu mot vad jag har varit i många år och det beror nog till stor del på att jag inte bär på småbarn och delar säng särkilt ofta med dem längre.

  Härligt våriga färger var det i alla fall.
  Kram Cia

  SvaraRadera
 9. Tänk på hälsan och ta det lite lugnt!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!