fredag 25 februari 2011

Färdig

Pysselhörnan är färdig, förutom sladden på lampan. Det vita skåpet köptes för ett år sedan på Blocket och var en stor furusak som vi betalade 300kr för. Lite vit färg och nya knoppar och det blev genast mycket finare.

Det lilla runda träbordet hade min mamma på vinden, stolarna är våra utemöbler som varit extrastolar i köket och de kommer att flytta ut när värmen kommer tillbaka. Vi får se vad vi kommer att ha där istället. En liten plats på väggen för barnens små konstverk.

För att undvika blåskatarr när man sitter på den kalla metallstolen klippte jag sönder en fårfäll som vi hade hemma. Eller kanske inte klippte sönder, men jag delade den i cirklar som lagom täcker stolsdynan. Dessutom är de väldigt praktiska att sitta på när man spelar spel på golvet. De runda plastsakerna för spelkort är köpta på Uriform på söder och är jättebra för de små händerna som inte kan hålla ordning på korten.

Överskåpet är vårt och underskåpet barnens (spel på underhyllan och pussel på hyllan ovanför).


Hyllan i mitten är till oss allihopa. Skall jag ta bort gula pappret på mitten hyllan? Känns som det är lite för mycket gult.

Trevlig helg!!!

7 kommentarer:

 1. Å så mysig hörna du fixat! Här kliar det i fingrarna att sätta igång i huset men när vintern aldrig ger med sig så verkar det dröja och därför kommer jag på nya projekt hemma istället, till någons förtret. Funderar på att tömma ett barnrum i helgen så han inte kommer undan tapetsering när han kommer hem...

  Trevlig helg.
  Kram Cia

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar på bloggen häromdagen...
  Eran hörna ser jättemysig ut! Och tack för tipset om "kort-mojängen" En sådan behöver vi...

  SvaraRadera
 3. Kul att se hela hörnan - vad bra det blev! Tycker inte att det blev för mkt med papperet i mitten!

  SvaraRadera
 4. Perfekt, papper, pennor och annat liksom "flyter runt" här hemma, så jag skulle också behöva ordna en bättre lösning!

  Skulle tagit bort det gula, men då är jag nog lite "beige" när det gäller inredning oxå:-)

  Trevlig helg, kram Emma

  SvaraRadera
 5. Supermysig hörna! Jag hade låtit det gula pappret sitta kvar, absolut!

  SvaraRadera
 6. Ä vad fint ni har. Det lilla runda träbordet är precis ett sådant vi letar efter med ljus och lykta till vårt nya hem, svårt att hitta nyproducerade sådana bord!
  Ha en fin helg!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Jag tycker du ska ha kvar det gula ett tag till. Det är ju snart påsk ;)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!