onsdag 30 mars 2011

Börs i linne med rosett


Ännu en börs har kommit till och den här gången i linne.

(ser lite ut som den rosa Ahlgrens-bilen, men med metalltak och konstig knopp)


En liten rosett


och väldigt rosa blankt fodertyg som kontrast till det matta linnetyget.

Dags att beställa nya lappar, jag funderar på att byta ut textfärgen. Just nu är den i guld, kanske silver skulle passa bättre. Jag har sett att flera beställt från Mina Namnband men att betygen varierat. Var beställer ni era etiketter från och är ni nöjda med era lappar? De här har legat i en låda i nästan 10 år och beställdes på NK:s textilavdelning. Kinoko-lapparna gjordes också för många år sedan och de kommer från Nilörn. De kostade ganska mycket och nästa omgång kommer nog att beställas någon annanstans.
Nu är det mönsterutveckling av börser som gäller. Fler modeller är på väg och när jag känner mig nöjd kommer de att finnas på Kinokos hemsida under Mia-Maria.


Ha det fint i det härliga aprilvädret (man vet aldrig hur vädret är när man stiger ut genom dörren) men det känns verkligen att det är vår. Det luktar nästan sommar när det regnar (töar) på den (ibland) soluppvärmda asfalten. Men idag är det sol.

8 kommentarer:

 1. Likt en rosa god karamell! Jättefin, gillar formen. Visst är våren på G, nu till helgen ska det bli tvåsiffrig temperatur. Hurra!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående, som en rosa karamell!!! så söt!!!
  Jag beställde mina första namnband från "mina namnband" med mycket gott resultat. Det är kul att mixa dom själv på datorn och så beställa.

  Lycka till med börsarna, dom kommer att bli såå bra.
  Ha en fin dag!
  //lisamaja

  SvaraRadera
 3. Det blev väldigt snyggt med det blanka fodret!

  SvaraRadera
 4. Ganska många beställer via worldwidelabel (eller nåt sånt?) Finns det inget kul namnbandstryckeri i Japan då? Hade ju varit kul :)

  SvaraRadera
 5. Jättesöt! Fin kontrast med det blanka fodret.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vilken härlig fluffig börs! Snyggt med strävt utanpå och blankt inuti (säkert mer praktiskt också att ha blankt foder).
  Kram/Annie

  SvaraRadera
 7. Jag beställer mina från en annan som heter http://www.namnband.se/, jätenöjd både med pris och allt men de är lite, vet inte om du kan ringa henne och beställa en speciellt strl, det gjorde jag, hon är trevlig iaf, och snabbt och efektiv. Var kommer handtaget? jag har frågat dig innan, men kanske du har inte sett, är det nåt som finns i Sverige? jag vill ha!
  Dricker en kopp av geimancha just nu, tänker faktiskt på dig!

  SvaraRadera
 8. Vilken gobit, så fin!

  Kram Cia

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!