torsdag 14 april 2011

Dagens blommiga
Så här ser då det blommiga sommarsetet ut på. Kortbyxorna kan man vika upp mer om man tycker att de är för långa. De finns nu på hemsidan.


I veckan tänkte jag göra lite vårfint på utetrappan. Kungsängsliljor och penséer har fått flytta hem till oss och den lilla stolen ska målas vit. Även om våren är här så har det inte riktigt börjat grönska ännu. Några vårlökar har nu börjat titta upp men gräsmattan ser fortfarande mer ut som lera med några gröna fläckar här och var. Jag har klippt ner det ena äppelträdet ganska rejält och grenarna ligger nu på trappan och väntar på att få bli växtstöd till bönorna i trädgårdslandet.

6 kommentarer:

 1. Härligt med vå rpyssel ute. Det ser väldigt somrigt och fint ut, det blommiga setet. Jag ska se om jag kan få tummen ur och köpa lite blommor och plantera ut på balkongen så att det blir lite grönt :-)

  SvaraRadera
 2. Klippte lite i helgen men glömde bort att jag kunde sparat några grenar, klantigt..
  Söt tjej som pysslar på trappen..

  kram Tina

  SvaraRadera
 3. Fina bilder, och setet ser jättefint ut på. Gillar då de lite tuffare kortbyxorna bryter mot den blommiga tunikan på ett snyggt sätt. Den vita tunikan under är också jättefin, gillar den enkla modellen.

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga kläder!
  Inget för mina prinsar dock ;)
  Har 40 penseer som väntar på att få komma i jord och krukor, härligt med vårblommorna!
  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 5. Vilken jättefin vårdress! Och vad mysigt det ser ut när hon pysslar på trappan, härligt!
  Kram/Annie

  SvaraRadera
 6. Jättefint! Gillar spetskanten på tunikan!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!