fredag 27 maj 2011

Gästinlägg: Bäst i världen

På söndag är det mors dag och jag vet att ni är många mammor som läser Mias blogg. Ni är förstås värda all uppmärksamhet, det finns ju få grejer i världen som är så bra som en mamma. Det är lätt att vifta bort komplimangen "världens bästa mamma", eftersom sådana stora uttryck kan vara lite svåra att få grepp om. Är det ens möjligt att vara världens bästa mamma, och vem avgör det i så fall?



Nu finns det inga VM i föräldraskap vad jag vet, men om det fanns skulle det behövas en hel del guldmedaljer. För det är ju så, att för just dina barn är du utan tvekan världens bästa mamma. Och det är inte illa att vara bäst i världen på något..... även om juryn är ganska begränsad. Men den lilla jury som alltid kommer att utse dig till vinnare är också de som betyder allra mest för dig. Så mammor, på söndag (och alla andra dagar) kan ni kliva upp överst på pallen utan att skämmas.



I vår familj är Mia självklar etta, och jag har knåpat ihop en Spotify-lista till henne och alla andra mammor som läser detta (klicka på länken för att öppna). Låtarna har egentligen ingenting med mammor att göra, men jag vågar tro att de flesta av er kommer att gilla musiken. En låt som inte finns på Spotify är Montt Mardiés svenska version av Beyonces "Halo". Filmscenerna från "En kärlekshistoria" passar in så fint med sången, så på med mamma-glorian och njut. Trevlig helg önskar K!


2 kommentarer:

  1. Oj så fint du skriver K.
    Känner mig berörd av orden och musiken och skänker en tanke åt alla som är mammor till de små som inte längre finns, en mamma som jag.

    kram K och Mia!/Tina

    SvaraRadera
  2. K, så fint du skriver om mamma Mia och alla andra mammor.

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!