onsdag 11 maj 2011

New York: Brooklyn Bridge


Fredagen den 29 april promenerade vi ner till Grand Central station och tog tåget ner till Brooklyn BridgeBarnen började med att ta en liten paus i början av bron eftersom de redan innan fått gå väldigt långt. Vi gick nämligen lite fel först och hamnade under bron istället för på.Glasspaus på Brooklyn Ice Cream Factory i stadsdelen Dumbo, därefter lek i en av lekparkerna. Vi bestämde oss för att gå till den som var närmast bron för att barnen skulle orka gå tillbaka över bron.

Manhattan Bridge

Torsdagen den 28 april: ett besök på Naturhistoriska Museet där vi inte tog en enda bild. Det var kul att se men rörigt och oorganiserat system för att betala och det tog säkert en timme innan vi äntligen kom in. Men det var alldeles för mycket folk och ljudnivån var jättehög, vilket gjorde att besöket inte var så givande. Barnen ville hem redan efter första rummet. Det enda som vi alla uppskattade var den stora Foodcourten längst ner. Där fanns färsk frukt och grönsaker på vikt, hamburgare, pizza, pommes, macaroni and cheese och fika. Allt som behövs när blodsockret ligger på botten.

På hemvägen gick vi genom Central Park vilket både barnen och vi tyckte var trevligare. Vi köpte pinnglass, inget vi rekomenderar. Ganska smaklösa och fulla med färgämnen som inte gick bort på flera timmar.

Idag är det mera sol och man får passa på att vara ute och fixa. Lådorna till grönsakerna är nu färdiga och fyllda med jord. Lite pyssel i trädgården och ett besök på Junibacken står på dagens schema.

2 kommentarer:

 1. Åh, vilka fina bilder!
  Det här med att gå fel har även hänt mig, det gäller att ha bekväma skor..skoskav är inte kul.
  Jättebra reseberättelse, glassen i CP lät inte kul.

  Ha en bra onsdag på Junibacken!

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder! :)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!