måndag 9 maj 2011

New York: Central Park
Ekorrar springer runt överallt och är så tama
att man nästan kan mata dem direkt ur handen.

Jag tänkte skriva lite om resan nu några dagar. Det blir som en dagbok för mig och inspiration för er som kanske en dag kommer att besöka New York. De flesta aktiviteterna har anpassats efter våra tre barn, därför blir det inte så många shoppingtips tyvärr inte.

Tisdagen den 26 april lyfte planet och resan gick väldigt bra. Barnen sov och sysselsatte sig själva vid den lilla TV:n i stolen framför med filmer och spel.

När vi kom hem till min syster på Manhattan (cirka 30 minuters gångavstånd till Central Park) väntade middag, japansk take-away.
Dagen efter tog vi en promenad till parken och passade även på att göra ett besök på Central Park Zoo. Därefter fortsatte vi ner till Time Square för att möta upp mins syster och hennes man som båda jobbar där omkring. Promenad hem och Mexicansk take-away till middag och på kvällen var jag och min syster på T.J. Maxx.

En dag som vi alla var nöjda med - lite storstadsrush, vacker natur, shopping (även om det bara var saker till barnen) och en del roligt för barnen. Att resa med barn tar sin lilla tid och ännu längre tid när man som oss går till det mesta. Barnen har varit jättetrötta på kvällarna och de nya skorna de hade på sig fick kastas eftersom sulorna varit nötta ner i hälen. Men de har faktiskt inte gnällt så mycket och ville inte alls resa hem.

Önskar er en härlig solig dag.

3 kommentarer:

 1. Vad spännande det låter. Jag har aldrig varit i New York men när du berättar om resan hittils så går min tankar till vår 4-dagars vistelse i London förra sommaren. Förstår precis vad du menar med att semestra med barn i storstad....fötterna får jobba hårt och tålamodet måste vara på topp.

  Ser fram emot fler rapporter!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder! Storstadssemester med barn blir verkligen en annan upplevelse. Om jag åker till New York skulle jag vilja gå in på den där tygaffären de alltid besöker i Project Runway, är det Mood den heter kanske....

  SvaraRadera
 3. Vad häftigt! Hoppas ni får en alldeles underbar tripp!!
  Vill tacke dig för fina utlottning och önska dig en härlig tid i New York!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!