söndag 29 maj 2011

Söndagsbilden - ny skohylla

Två vuxna och tre barn - det blir en massa skor och de ligger över hela hallmattan. Vi plockar in och städar upp skorna varje kväll och barnen plockar ut efter väder och humör. När solen skiner är de oftast barfota men då är golvet fullt av små svarta fotspår istället. Sedan måste fötterna skrubbas rena i kvällsbadet. Inte det lättaste då alla tre är väldigt kittliga under fötterna.

För att göra det lättare snickrade jag äntligen ihop en enkel liten hylla att ställa barnens skor på och färgen på den blev såklart turkos.

Hamnar skorna på hyllan nu då? Nej.
Men den lyser upp hallen med sin härliga turkosa färg tillsammans med den nya randiga plastmattan i rosa och vitt. Storebror tyckte att vita ränder var lite dumt i en hall då de skulle bli smutsiga ganska snabbt, men eftersom den är av plast borde det gå att tvätta av den lätt vid behov.

Fler söndagsbilder hittar ni som vanligt hos fabriken.


3 kommentarer:

 1. Hallo,
  und einen schönen Sonntag. Wir haben auch ein Regal im Flur, unsere Schuhe stehen aber alle davor."So kann ich besser aussuchen, welche ich anziehen möchte," sagt mein mittlerer Sohn. Hihi,dann räum ich sie eben weg. So ist das als Mama.
  Liebe Grüße
  Christiane

  SvaraRadera
 2. Hi hi vabra att inte bara hos oss är hallen fyld med massor av skor ( dock vi har 2 ungar!)
  Jag har gett up mitt kamp med sko mönster....och fossingar går ju tvätta...
  Trevlig Mors dag!

  SvaraRadera
 3. Hallojsan!

  Visst är det väl konstigt att skorna alltid hamnar PÅ golvet..Trots skohylla!1 Det är samma sak här..bara det att Allstar dojjorna har betydligt större storlek!!

  Ha det gott! Kramis Sanne

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!