torsdag 23 juni 2011

Kirigami


Just nu på pysselbordet är det kirigami som gäller. Jag fick för några år sedan en kirigami kalender av min syster. Barnen har varit lite för små för det men i veckan plockade jag fram lådan och vi alla tyckte att det var jätteroligt.


Det ligger origamipapper med viklinjer och färdig klippmal och några papper på hur du skall göra. Tanken är att man skall klippa en varje dag men då försvinner beskrivningen så jag ritar av på ett annat origami papper istället.

Idag är det ett riktigt oväder utomhus, det blåser och regnar och är ganska kallt. Det var läge sedan vi hade en regnig sommar och i år känns det som det är dags igen. Asien har haft onormalt mycket regn denna vinter och kanske är det så att regnmolnen nu glidit vidare till Sverige. Men de regniga dagarna gör att man får lite tid inomhus att göra de saker som inte är så roliga att göra när solen skiner, städa.

Jag säger även som barnen - Idag har vi en mysdag inhomhus.

Mia

1 kommentar:

  1. Här regnar det också idag, men vi har passat på att baka istället idag. Vill bunkra lite inför sommaren, blir inget bakat i en husvagn...

    Kram Cia

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!