söndag 19 juni 2011

Pioner


Förra våren planterades två pioner i trädgården och knoppen som fanns på den ena torkade och föll ner. Men i år kom det tre knoppar på ena och fyra på den andra och de har klarat sig fint. Det enda tråkiga är att blommar just nu när det ska regna några dagar. För att få njuta av de vackra blommorna gick jag ut i på morgonen i reget och knippsade av de tre som nästan slagit ut och de har nu fått en plats på vardagsrumsbordet.


En annan ny sak är asken som ser ut som en bok. I den är det tänkt att vi skall förvara den enda hela fjärrkontrollen vi har och det är den man byter kanal med. När man knäpper på och ändrar volym måste man fram till "tjock-tv:n" (någon mer som inte har platt-tv?). Eftersom det varit så länge verkar igen i familjen berörda över det, vi ser det som extra motion. Dessutom blir det en mindre sak att hålla reda på.

Idag fyller en vuxen i hemmet år (det är inte jag) och det tänkte vi fira med brunch på Långholmen och en tur på fängelset.

Önskar er en trevlig söndag!
Mia

4 kommentarer:

 1. Pioner är nog det vackraste, fast det blommar över fort så är det värt det.

  SvaraRadera
 2. Pionerna blommar som bäst nu, såg många fina i olika färger idag på botaniska trädgården vi besökte. Har ingen TV alls :-). Eller ingen i bruk, egentligen :-).

  SvaraRadera
 3. Vilka fina pioner! Det finns jättefina pioner i år nya trädgård, men de hinner nog blomma över innan vi kommer dit...

  Vi har också tjock-tv, så ni är inte sist med det! :)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!