tisdag 5 juli 2011

BlåbärsmuffinsNu är skogen full av stora saftiga blåbär. Igår var vi ute för att se om det fanns några och kom hem med två liter. Barnen hade en egen liten hink och lyckades få ihop lite trots att det mesta åts upp.

När vi kom hem bakade vi blåbärsmuffins med lime frosting av barnens blåbär. Mina bär frös jag in på en gång för nu ska frysen fyllas med vitaminer. Då håller vi oss förhoppningsvis friska hela vintern med smoothies, blåbärsvatten och pannkakor med grädde och hela blåbär.

8 kommentarer:

 1. Gud va gott det ser ut, då ska vi oxå bege oss ut i skogen för att se om vi oxå kan hitta det blå guldet :)

  SvaraRadera
 2. Underbart! Vilken fint dekorerad muffins, en sådan törs man ju nästan inte äta! Den är för fin, men smakar säkert ljuvligt.

  SvaraRadera
 3. Åååå vad gott det ser ut.Bara så himla smarrigt.Ha en fin tisdag Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera
 4. du är ju helt fantastisk på att få till det! vilka underbara bilder på mumsiga muffins!

  SvaraRadera
 5. Åh, gott!

  Så många fina inlägg du gjort! Jag tycker pysselhörnan är alldeles underbar! Det är inte stökigt när det finns en röd tråd-pyssel;-)

  Stor kram,
  A

  SvaraRadera
 6. Ser verkligen gott ut - älskar blåbär! (Inser också misstaget att ha dottern sittandes jämte mig just nu, hon har redan börjat tjata om att få baka likadana...;)

  SvaraRadera
 7. Åh vad gott det ser ut! Hmm är blåbären redan färdiga? Vad fort det går...

  SvaraRadera
 8. De ser så läckra ut, och vilken fin bildserie! Fatet är fint också. Börjar snart bli dags för blåbärsplockning, men tycker att de ännu är lite sura och inte så saftiga ännu hos oss.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!