torsdag 4 augusti 2011

ChokladcupcakesSolen sken igår och jag passade på att tvätta tre tvättar. Storebror fick åka och bada med en kompis och storasyster och lillebror var hemma och lekte i tältet hela dagen. Det har ätits, spelats teater och tramsats i tältet. Storasyster ville även baka chokladmuffins och då gjorde vi det.


När vi var i affären för att köpa glass hittade jag sockermassa och tänkte att det kunde vara kul att dekorera muffinsen med, så vi köpte med oss en ask och provade. Vi färgade fyra klumpar med färgen vi hade hemma, men jag tror att det kom lite för mycket färg i några av klumparna för de blev lösa och kladdiga och nästan omöjlig att forma. Men barnen kämpade på med florsockret och massan och gjorde några roliga figurer att dekorera sina muffins med.

Vad vi ska hitta på idag vet jag inte men många halvfärdiga saker ligger och väntar på att bli färdiga. Jag ska bara bestämma mig för vad som skall bli färdigt.

Ha en bra dag
Mia

6 kommentarer:

 1. Vad sugen jag blev på sötsaker nu när jag såg det där, de ser jättesmaskiga ut! :)

  SvaraRadera
 2. *sträcker fram händerna*

  Jag tar gärna två på en gång, tack :-D!

  SvaraRadera
 3. Å vad gott det såg ut. Just nu njuter jag av att vara ute, men kanske det blir en bakdag nästa vecka innan allvaret drar igång.

  Kram Cia

  SvaraRadera
 4. Hej, försökte ringa er men gissar på att ni är ute. Kram

  SvaraRadera
 5. Ser galet gott ut! Har inte provat sockermassa ännu, men nu blev jag sugen.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!