onsdag 24 augusti 2011

Denim


Ett par sköna mjuka jeans skickades igår till en 8-åring som bara vill ha mjukisbyxor. Modellen är den här och dessa kommer att finnas på hemsidan i september i storlekarna 86/92-134/140. De är sydda i samma mjuka denimtyg som muddisarna, men liknar mer ett par vanliga jeans. Helt enkelt mycket bekvämare att ha under tjocka täckbyxor vintertid. Muddjeansen kommer självklart fortfarande att finnas kvar.

Det känns som om jag mer och mer börjar hitta ut till syrummet nu. Jag skulle behöva en klänning som funkar både vid regn och solsken, då vi ska på bröllop i helgen på deras landställe. Vädret är så ostadigt och man aldrig vet om gummistövlar är nödvändigt.

Idag börjar inskolnigen av lillebror och jag tror att det kommer att gå bra trots att han aldrig tidigare gått på dagis. Han ser fram emot det och kanske att han vågar äta lunch där utan mamma så att hon kan gå hem och sy lite....

Ha en bra dag.
Mia
2 kommentarer:

  1. Härligt med mjuka jeans att leka i...! Lycka till med inskolningen, själv är jag i andra änden och har fullt upp med att skola in nya barn på min avdelning!
    /HönaPöna

    SvaraRadera
  2. Superfina! Säkert användbara till det mesta. Vita stickningar är snyggt.

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!