onsdag 10 augusti 2011

Det slutade i alla fall bra


En utflyktsdag som fick ett trevligt avslut på Taxinge slott med kakbuffé och god mat. Tänk om man hade ett sån här fin klätterstubbe på tomten. Juliettes kläder kommer från Kinoko nu är ju snart sommaren slut men med ett par tights under kortbyxorna och en kofta funkar de även när det blivit lite kallare.

Vi tänkte gå på Pelle Svanslös Hus igår med stadstur i Uppsala. När vi står vid grinden ser vi skylten STÄNGT. Eftersom vi betalat för parkering fick det bli en egen statsvandring i domkyrkan, saluhallen och på någon gågata tills det började regna. Just när vi kliver in i bilen börjar det spöregna. För att slippa värsta rusningstrafiken hem tog vi en annan väg tillbaka till Stockholm, förbi Taxinge slott.

Någon mer som var glad var Emma som även hon syr barnkläder med märket Emmaloppa. Jag har sedan vintergalleriet haft hennes galgar på vindsloftet och nu när hon ska öppna butik i höst behövde hon dem. Vi började därför Uppsala-dagen med att lämna dem. För er som vill besöka hennes butik i Uppsala kommer mer info när hon bestämt sig för öppningsdag.

Ha en bra dag och tack för att ni tittar in!

Mia

2 kommentarer:

  1. Vad besviken man blir när man är inställd på att göra något och det är stängt. Been there, done that! Apropå din fråga om det är svårt att borra i tallrikarna... det gick ganska lätt tycker jag(fick lite hjälp av min make), men det är nog viktigt att man har ett kakelborr.
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Å Taxinge är så mysigt, dit brukar vi åka båt ibland :-)

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!