måndag 29 augusti 2011

En bröllopsgåva


I lördags var vi på bröllop i det härliga sommarvädret. Perfekt väder för ett utomhusbröllop där vigseln var vid vattnet. Den goda maten var hemlagad av brudgummen. Tipspromenad, trevliga gäster, badstrand och stora ytor för barn att springa på.

Som vanligt fick brudparet en tårta. Den här gången blev det en vit ulltårta med gigantisk rosa ros inslagen i en hemmagjord tårtkartong.

Tack för alla fina kommentarer om de små ballerinorna, det verkar som om de är populära så de får nog flytta in på hemsidan snart. Jag ska försöka få till ett mönster i veckan för er som vill virka egna.

Ha en bra dag
Mia

3 kommentarer:

  1. Roliga saker är bra. Till och med livsviktiga. De är de som gör att man trots allt håller sig flytande, och att man har mer energi när de jobbiga perioderna kommer.

    Målet nu är att må så bra som möjligt och ha så kul som möjligt när vi kan och så får vi ta det jobbiga när det kommer. Vi ska försöka ha tålamod med det för att ge det den tid det behöver och samtidigt lita på att det kommer att gå över den gången också. (Vilket jag är asdålig på, tålamodet alltså.)

    KRAM!!!

    SvaraRadera
  2. Haha, forlåt mig, från lång håll och utan glasögon trodde jag att det var en tutta! Fin tårta med någon liknelse till brösten eller är det jag som ingenting! Möjligt!

    SvaraRadera
  3. Hej! Vad mycket fint du gör, helt otroligt. Jag har nu satt upp mig som följare av din blogg så att jag kan njuta vidare av dina inlägg.
    Jag är själv en "textilare", Filtmakare för att vara mer exakt. Du kan se mer av mina alster på www.makalostfiltmakeri.se där du även finner min blogg.
    Du tar väldigt fina bilder också, allting är så snyggt gjort och jag blir väldigt inspirerad.
    Ha en skön höstdag (för så känns det här hos mig). /Moni

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!