måndag 22 augusti 2011

En prickig kjol
När jag var liten sydde min mamma mycket kläder till mig och min syster och när jag var hos henne förra veckan hade hon rensat lite bland sina tyger och lagt undan en hög till mig. Juliette fick genast syn på det här prickiga tyget och beställde en kjol, för det var det tyget räckte till.


Linningen är vit och högre mitt fram och knäpps ihop med en knapp från Rice, dessa finns att köpa hos Lilla Tussilago. Midjan på kjolen blev i snävaste laget och kommer nog att behöva läggas ut snart. Vi är båda nöjda och det är nog bland det mest färgglada jag sytt i klädväg.


Idag är det dags för storbarnen att börja skolan. Lillebror får vara hemma två dagar till innan han skall skolas in på dagis. Nu när syskonen inte kommer att vara hemma tycker inte lillebror som är fem att det är jättekul att vara hemma med mamma. Vi kommer att börja med tre dagar i veckan och tycker han att det är jätteroligt får han gå fler dagar. Det kommer att kännas tomt hemma samtidigt som jag ser fram emot att få sitta och sy på dagarna. Nu ska det sys nya kläder och bli ordning på Kinokos hemsida, lager och hemmabutiken.

5 kommentarer:

 1. Söt!

  Ha en fin Måndag!
  Elina

  SvaraRadera
 2. verkligen underbar färgklick! Min lilla skrutt ska skolas in nu den 9 september. Här börjar man "skolan" när man är 3 nämligen (fast det är väl som förskola fast i samma byggnad som vanliga skolan).

  kramis

  SvaraRadera
 3. Fin modell och prickigt är så uppiggande

  SvaraRadera
 4. Väldigt fin, gillar verkligen färgerna och snygga detaljer!

  SvaraRadera
 5. Underbar kjol!!! Jag vill också vara sex år och på väg till skolan i den! Vilken spännande tid ni har framför er.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!