söndag 21 augusti 2011

Ett kreativt hemEtt kreativt hem skulle jag kalla vårt hem, därför fick det bli namnet på mitt bidrag till "Sveriges charmigaste hem". Pilo, en vän, tipsade om den på sin blogg och jag har under sommaren funderat på om jag ska vara med. Vinsten är väldigt trevlig och skulle användas till att piffa upp köket. Så om ni har tid och lust och är med Facebook blir jag väldigt glad om ni röstar på vårt kreativa hem. Här hittar ni mitt bidrag. Gillar ni det mycket klickar ni på stjärnan till höger. Hittar ni något annat fint bidrag får ni förstås rösta på det istället.

Jag såg att några hade gillat mitt bidrag första dagen, men tyvärr har de fallit bort och jag vet inte varför. Men tack för att ni har gillat, om jag har missat att tacka någon är det för att jag inte hunnit se det.

Nu till systugan!

4 kommentarer:

 1. Ja, du har verkligen ett kreativt hem - man blir inspirerad och glad varenda gång man får se en liten skymt av det här på bloggen!

  SvaraRadera
 2. Vilket mysigt hem!

  ha en fin kväll.
  Kram Elina

  SvaraRadera
 3. Självklart går jag in och gillar ditt fina hem! :)

  SvaraRadera
 4. Har varit inne och röstat, och där fanns många charmiga, stiliga, staljade, vita, svarta, tråkiga och sådana som inte tilltalar mig men när vi kommer till kreativa är ditt hem outstanding så min röst gick till dig

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!