fredag 19 augusti 2011

Gult

Omlottunika och kortbyxor från kinoko.

Paradiset för lillebror som älskar gult.

I går var vi i Ulriksdals slottsträdgård med grannen och deras son och barnen tyckte verkligen att det var jätteroligt. Det första vi såg när vi kom ner till frilandet var den stora ytan barnen hade att leka på med gungor, stutsmatta, rutchkana och klättersaker. Barnen tyckte att det var roligt att leka där i 5 minuter, därefter var det korgen på armen och grönsaksjakten som var det roliga.

Blommor hade de också kunnat plocka hur mycket som helst men det gäller att hålla koll annars kommer man hem med en drös av blommor med 5 cm stjälkar (som vi).

Om ni befinner er i Stockholmsområdet och inte har några planer i helgen så kan jag verkligen rekommendera ett besök.

Trevlig helg!!!

5 kommentarer:

 1. I den parken trivs jag också :) Det finns så mycket att göra och titta på .

  SvaraRadera
 2. Åh ja, vi var också på Ulriksdals häromdagen. Och jag lade också ut bilder på de härliga fälten och blommorna på min blogg. :) Det var så fantastiskt att vara där!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilken härlig park det verkar vara, synd att vi bor sååå långt från stockholm, och här vet jag inga parker där man får plocka grönsaker och blommor :(.
  Äppelpajen i ditt föregående inlägg ser både god och enkel ut, det ska jag nog prova nån gång i höst.
  Ha en skön helg!
  Kram/Annie

  SvaraRadera
 4. Vilket underbart kort!
  Pärllampan är jättefin!

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag heter Joanna och är 23 år gammal när jag var 14 fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om livet med diagnosen så folk ska få mer förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och vad det innebär så besök gärna min blogg:)
  kram

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!