torsdag 29 september 2011

Nyheter från KinokoKortbyxor i manchester
Blå snurrkjol med rosettBasker

Här kommer några nyheter på hemsidan.


Ni får ursäkta den röriga hemsidan, som nu kommer att renoveras. Det kommer nog att ta längre tid än jag tänkt mig. Jag har alltid en bild av hur det ska se ut men resultatet blir inte alltid som jag tänkt mig. Jag tycker att bilderna ser okej ut på bloggen men när de hamnar på hemsidan blir de inte alls lika bra. Det får helt enkelt bli kvällssysselsättning den närmaste tiden. Men sedan när jag är nöjd (helt nöjd blir jag nog aldrig, men nästan) lovar jag en liten utlottning.


Tack för alla tips på hur man får större bilder på bloggen. Jag fick många svar och alla var olika så nu återstår att prova vilket som är lättast. Om det är någon mer som vill prova hittar ni förslagen bland kommentarerna i gårdagens inlägg.Ha en bra dag!

Mia

5 kommentarer:

 1. Sländor kan man hitta lite var stans. Den lilla köpte jag av Nystverket. Annars har jag sett många vackra på Etsy. Men det är bara göra en sökning, där det finns ull brukar det finnas sländor. Såg att Gammeldags hade lite. Hittar du ingen i sverige så kan du göra en sökning på drop spindle.

  SvaraRadera
 2. Skjønne klær! Som sagt før så beundrer jeg den rosa bukseshortsen! Den er bare *elsk

  SvaraRadera
 3. Fina och fräscha nyheter i snygga tyger!

  SvaraRadera
 4. Snyggt och välgjort, som vanligt. Favoriten måste bli det rosa kortbyxorna - jag säger bara åhhhh

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!