fredag 28 oktober 2011

Jag har blivit med lugg
Idag bjuder jag på en bild av mig själv med min nyklippta lugg. Med en mamma som är japanska tycker jag att jag borde ha fått sånt där tjockt, mörkt och blankt hår som hon har men tyvärr så fick jag inte den genen. Istället fick jag tunt, superrakt och volymlöst hår (som min far fast lite tjockare). Jag lägger helst inte så mycket tid på att fixa håret utan det åker bara upp i en knut mitt på huvudet, jättetråkigt men praktiskt. Och varje vinter med undantag för förra året klipper jag lugg. I år blev jag väldigt förvånad över att det nu efter klippet faktiskt ser ut om jag har massor av tjockt hår. Det måste vara för att jag helt plötsligt har hår i pannan som fyller ut ansiktet och huvudet. Ibland behövs det inte mycket för att man ska få den där känslan av att ha något som man inte har.

Barnen tycker att jag ser ut som min syster och jag tycker att jag ser ut som Lilla My (bara den röda klänningen som saknas). Att fota sig själv är inte lätt. Ibland kommer man med, ibland blir man halv och ibland kommer man inte alls med (förutom en liten bit av axeln, se vänster hörn).

Trevlig helg!!!

Mia

11 kommentarer:

 1. Luggen passar dej fint tycker jag :-). Och inte ser ditt hår speciellt tunt ut på bild iaf, tycker jag? Klippte också just pannlugg, men mest för att hela håret behövde jämnas. Är inte helt nöjd med min nuvarande frisyr, men det måste växa ut först innan det går att få det som jag vill. Men tänkte färga iaf :-).

  SvaraRadera
 2. Snyggt!! Och jag blir alldeles glad när jag ser att du vågat kapa luggen... jag ha rfrisörtid nästa vecka och har funderat i flera dagar nu på om jag sja våga kapa luggen, eller om jag är för feg. Men nu fick jag en spark i baken av ditt mod. :-)

  Ha en mysig helg!!

  SvaraRadera
 3. Snyggo...

  Kul med lite förändring så här på hösten.

  Det ser ut att vara en mysig butik i förra inlägget.

  Kram och trevlig fredag!

  SvaraRadera
 4. Här blir det lugg minst en gång per år också. Nu till exempel. Du är jättefin i lugg. Och kul med bilden där... :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. Hallå Mia !
  Du passar JÄTTEBRA i lugg !!!
  Trevlig helg önskar vi på Sjöskvalpet

  SvaraRadera
 6. Fint med lugg! Jag vågar aldrig klippa...

  SvaraRadera
 7. Det var en snygg lugg! Passar dej perfekt!:)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 8. Hur fint som helst. Du är så vacker så allt passar ju :-)

  SvaraRadera
 9. Du är verkligen jättefin! Och det ser ut på bilden som o du har tjockt och vackert hår inte ett dugg tunt som du skriver.
  Jag klippte av hela mitt långa hår för snart sex veckor sedan för att jag tappade kopiösa mängder hår hela tiden. Tror att det är bra för håret att göra lite radikala förändringar ibland. För mig fanns det inget val och nu börjar jag vänja mig och trivs ganska bra med det korta. Tidigare har jag gjort som du, en snabb uppsättning direkt på morgonen så var det klart, nu krävs lite mer fix.

  SvaraRadera
 10. Läser ikapp lite... vilken fin bild på dig! Vacker med lugg tycker jag!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!