fredag 4 november 2011

Juliettes skrivbordshörna
Sekretärer är en stor favorit hemma hos oss och en av de tre vi har står i Juliettes rum. Den var även tidigare vitmålad men med tiden har den nötts och många av teckningarnas färg har hamnat på bordet. När jag ändå var i farten med att måla med vitt hemma fick sekretären några lager ny färg. Jag målade knopparna ljusblå och bordskivan tapetserades med presentpapper från Panduro.


Nu sitter inte fröken här så ofta utan det används mest till att leka vid, eftersom den stora pysselhörnan är i vardagsrummet. Där sitter de just nu och pysslar tomtar av frigolitägg. I eftermiddag tänkte vi gå hela familjen och se den nya japanska filmen Lånaren Arietty:


Önskar er en härlig helg!

5 kommentarer:

 1. Hej! Vilken söt skrivbordshörna...ha en fin helg! Kram

  SvaraRadera
 2. Så fint det är! Jättefint med tapetseringen av bordsskivan... Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. Jättefin hörna!!! Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Gillar också sekretärer och har en till mina töser, men som hos er används den inte så flitigt utan tjejerna släpar alltid med sig allt pysselmaterial till köksbordet eller soffbordet. Smart och snyggt att tapetsera skivan med snyggt papper! Tar kanske efter den idén.
  Ha det fint!
  Ullis

  SvaraRadera
 5. Vad mysig hörna - min dotters rum är just nu totalt belamrad med massa påbörjat pyssel, och skrivbordet är där nånstans begravt under allt ;)
  Jättefint med julstrumporna på plats, smart att sätta upp brädan med krokar att sedan ha året runt till annat!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!