måndag 7 november 2011

Något litet och virkat till väskan
Väskan fick jag för länge sedan, när jag tänker efter så var det många år sedan eftersom det var innan första barnet (som nu är 8 1/2 år) . Den fina lilla nätta väskan byttes ut mot en stor praktiskt påslliknande väska. Då kunde jag få plats med allt det där som är bra att ha med sig när man har barn.

Nu när barnen börjat skolan och förskolan har jag plockat fram den lilla nätta väskan igen. Den är sådär lagom stor att den rymmer plånbok, mobil, börs med "bra att ha-saker", en liten flaska handsprit och lite annat småkrams. Skorna har även de fått flytta ur kartongen (där de plockats ur och används då och då under några år) eftersom jag inte längre hänger i lekparkerna längre.


Skorna är fortfarande jättebekväma men väskans handtag var väldigt kallt och obekvämt att hålla i. Så jag virkade en liten svart "korv" runt handtaget och det enda jag hade hemma i svart var alldeles för tunt. Men jag misstänker att det måste bytas ut snart för den blir nog lite ofräsch efter ett tag. Till dess får jag se till och ha köpt hem lite svart tjockt garn.En trevlig måndag önskar jag er alla som tittar in!

4 kommentarer:

 1. Livet förändras.... Ett vackert sätt att illustrera det på, tycker jag. Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. En trevlig måndag till dig med. Det var väldigt roligt att träffas i helgen, alltid kul att få ansikte på någon man känner att man nästan känner redan genom bloggen. Hoppas vi ses igen. /Ingrid

  SvaraRadera
 3. Fiffigt... och väska och skor är superfina! Ser också fram emot att kunna ta de lite mindre väskorna, bara några år kvar! :-)

  SvaraRadera
 4. Åh, vad mycket du har hunnit greja med sedan jag var inne sist! Julstrumporna/kalendern är ju superfin! En så vill ju JAG ha. Ska bara hitta någon som vill fylla dem åt mig... :)
  Väskan och skorna är urtjusiga, jag förstår att du plockar fram dem och njuter av att få använda dem igen!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!