torsdag 24 november 2011

Snöflingor av ståltråd och pärlor

Förra året bytte jag ut det röda och guldiga julpyntet i granen mot rosa och vitt. I år tänker jag fylla på med lite nytt pynt och egentligen var det väl tänkt att jag skulle virka vita snöflingor. Men ni vet hur jag och beskrivningar är så det kommer nog inte att hinnas med.

Därför valde jag ett enklare alternativ genom att klippa till ståltråd som jag snörde ihop i mitten med en tunn ståltråd. För den som inte känner för att göra egna finns färdiga tomma ståltråds flingor redo för pärlor på Panduro. Därefter var det bara att trä på pärlor i önskad storlek och färg. Och pärlor har vi gått om, likaså stråltråd. Om det är något som önskar en mer detaljerad beskrivning är det bara att säga till.Och tack snälla för alla vänliga kommentarer om pannbandet. Trodde inte att det skulle bli så populärt många blir vi med pannband denna vinter som för övrigt är så varm att pannband räcker.


Ha en fin dag!

Mia

5 kommentarer:

 1. God morgon!

  Vad fint det låter med rosa och vit gran. Jag är lite svag för blå/turkosa/mintgröna nyanser så jag kan inte låte bli dem i granen:)

  Jättefin snöflingor. Jag är intresserad av en beskrivning.

  Kram

  SvaraRadera
 2. så söta små stjärnor, kan tänka mig hur fint det är när de glimmar och svirlar i ljuset från julgransbelysningen.
  Jag önskar att även jag ska hinna med lite sådant, men det blir nog efter Lucia då, när jag har avverkat de två julmarknaderna jag ska vara med på i år. Därefter ska jag lägga krut på mitt eget hem och få det julfint, så som jag brukar.

  Önskar dig en pärlande fin dag i dag.
  /Moni

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fint! N blir jag verkligen inspirerad!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Så sugen jag blir på pärlpyssel! Tyvärr har jag inte pärlor hemma...

  Jag önskar dig en fin kväll!
  Kram Sofia

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!