tisdag 6 december 2011

Äntligen en tallrikshylla
Att hitta en tallrikshylla till ett bra pris har inte varit det lättaste. Jag gav upp för länge sedan då jag inte kände för att springa på loppisar varje helg för att hitta en.

Men så i helgen hängde den där på väggen - brun med blå tallrikar i butiken Tre små rum och ropade på mig. Först gick jag därifrån utan hylla men ångrade mig efter några meter och sprang tillbaka för att köpa den. Dagen efter målades den. Några kokböcker, ljushållare, polkakäppar (det är ju trots allt snart jul) och lite gamla saker flyttades upp. Ibland måste man helt enkelt ge upp i sökandet för att helt plötsligt en dag hitta det man söker och bli sådär jätteglad som man bara blir när man gått och längtat efter något.

Det blev visst inget lussebak i går eftersom jag inte hade allt hemma när jag väl skulle baka så det får bli idag. Istället "kristyrade" vi våra pepparkakor som bakades i lördags - ett mysigt julpyssel och gott det med.Ha en bra dag!

Mia9 kommentarer:

 1. Så fint det blev! Det är verkligen underbart när man letat och letat och äntligen finner det. Man kan leva på det ett par veckor sen... :) Grattis till fyndet! Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Vilken fin... kanske också skulle ge upp min jakt då :-)
  Vad mysigt du har dekorerat den också, bäst jag slutar titta, jag blir så avundsjuk...!
  Önskar dej en fin dag!
  /HönaPöna

  SvaraRadera
 3. Hej hej!

  Vilken underbar hörna! Jättefint och juligt.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Där passar den ju jättebra! Vad fina saker du har satt i hyllan Mia, jag gillar speciellt vågen och den gamla plåtburken.

  Ha en fortsatt bra dag!

  kraam Jenny

  SvaraRadera
 5. Vilket fint fynd, förstår att du ångrade snabbt att du inte köpte den :-).

  SvaraRadera
 6. Det är ofta när man inte letar som man finner! Älskar ditt lilla kök för barnen och hyllan passar fekt! / Annika

  SvaraRadera
 7. Grattis till fyndet! Vi vet precis hur det känns.. ;)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!