torsdag 1 december 2011

Askar och vinnare1.a december det innebär att julkalendern börjar och det är nog då som jag börjar känna att julen snart är här. Att i vintermörkret mysa med trötta grusiga ögon framför tv och titta på det 15 minuter långa avsnittet som känns alldeles för kort. Idag var det inga problem att få upp barnen de öppnades sina stora ögon och sa - Idag får vi öppna första luckan. Sedan rusade de ner till Tv för att se på kalendern och jag ställde mig och kokade gröt ( hade hellre tittat på kalendern med barnen men då hade vi kommit väldigt försent till skolan).

Igår kväll satt jag och gjorde klart askarna, som fylldes och slogs in i fint papper för att sedan få flytta ner i de små julstrumporna.

Ett tips på småaskar för den som inte vill köpa tändsticksaskar är att spara små långsmala askar. Klipp i två delar, jacka in 1,5 cm i varje hörna vik in och tejpa botten. Öppningen är samma som ursprungskartongen. Imorgon får ni se paketen färdiga.

I våra små askar ligger nu olika små Sylvanian saker. Jag köpte tre förpackningar på rea och sakerna delades upp i 22 små paket som skall öppnas av Juliette.
Lillebror ville ha playmobil och den är färdig och storbror en tia om dagen.

Idag har jag ett paket att dela ut till någon av er och det skall Pappan Anders få, grattis till vinsten . Maila mig din adress och vad du önskar för 350kr.

Önskar er alla en trevlig dag!

4 kommentarer:

 1. Vad imponerad jag blev av dina jackor! Superfina, verkligen. För mej blir det inga vinterkappor i år, som jag tänkte sy. Gjorde såna fina kappfynd på loppis. Så sparar kappplanerna till våren istället :-). Muffinsen ser mumsiga ut!

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinnaren! Och bra tips på askar. Du är så himla påhittig :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. Nu trillade jag ur fåtöljen. Wow. Tack! Du e påhittig.
  Ha De!

  anderslukas@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Attans att man inte vann. Jaja, vad är väl ne bal på slottet... ;-)

  Köket ja, jag trodde det skulle finnas ngn bild någonstans och har letat lite. Men det gick lite dåligt. Det närmaste jag kom var dessa inlägg:
  http://stinaglaas.blogspot.com/2009/12/jul-i-vart-hus-julbak.html
  http://stinaglaas.blogspot.com/2010/02/vi-gor-fint-for-alla-hjartans-dag-enkel.html
  http://stinaglaas.blogspot.com/2009/12/peppisbak-med-froken-loken.html

  Du får liksom pussla ihop bilderna. ;-)
  Vi har inte direkt ett hem värdigt en inredningsblogg direkt. Men taket är fint. ;-)

  Trevlig helg & Kram! :-)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!