fredag 23 december 2011

Små söta tovade hjärtan

           
Små tovade hjärtan med pärlkant låg i ett kuvert av handgjort papper, tovat hjärta och lackstämpel. Det är en vinst från Moni som själv gjort dem. Tovat har jag gjort en gång och det var väääldigt länge sen. Det var  en liten oval mus med flätad svans, platta öron och morrhår som jag faktiskt fortfarande har kvar. Om jag inte minns fel så tycket jag att det var väldigt roliga att göra. Jag har länge tänkt göra det igen och  ull, sopa och vatten finns men inte tiden.  Något som har tid och är jätteduktig är Moni titta gärna in på hennes hemsida där du hittar massor av fina saker som hon gjort.

En dag kvar till jul och det mesta är klart fast egentligen är det ju inte så mycket att fixa med julpynt(har vi haft sedan första advent), julgran (köptes för två veckor sedan och har som ni ser på bilden redan börjat barra), lite mat(det mesta finns hemma året runt), julgodis (har vi gjort massor och även ätit alldeles för mycket av om man nu kan det) och presenter till barnen(presenterna finns men de vill ha lite fint papper och kanske något mer fint på sig och det skall vi prassla med i kväll).   

Önskar er en trevlig dag och stressa inte allt för mycket!

Mia

2 kommentarer:

  1. Vilka fina hjärtan du fått - God Jul!

    SvaraRadera
  2. Tack Mia för att du "promotar" för mig och mitt hantverk, betyder mycket. Vad skönt att du fick dem före jul,var orolig att de inte skulle hinna fram, du ville ju ha dem i granen.
    Önskar dig en härlig fortsättning på helgen.
    /Moni

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!