onsdag 25 januari 2012

Kökshjälp


Som jag skrivit tidigare håller vi på att göra om lite i köket och den stora frågan är väggen bakom spegeln. Vad ska vi göra med den?


1. Tapetsera med en vacker  tapet från Amy Butler, som ni hittar här.


2. Banka dit vita liggande träbrädor som hemma hos Julia


3. Eller varför inte bröstpanel som finns i denna underbara matsal.

När jag i skrivandets stund lägger in bilder, tittar runt på fina kök och gamla bilder på vårt kök inser jag att felet i nya köket är tallrikshyllan och strukturtapeten. Saker som inte syns på dessa bilder utan på den nya bilden som jag tagit bort eftersom den kändes rörig. Ibland behövs det inte mycket för att man själv ska se klarare. Men titta ändå gärna in på de fina bloggarna och tapetbutiken, för även om man inte ska tapetsera en vägg kanske lite tapetprover kan vara trevliga att ha till roligt pyssel. Men bröstpanelen är himla fin och  med den på halva väggen kanske vi slipper spackla hela väggen.....

Ha en bra dag alla ni som tittar in.

Mia

6 kommentarer:

 1. jag röstar (såklart) på väggen med hel liggande panel. Är så nöjd med våra väggar! Och inte behöver du spackla något! :-)

  SvaraRadera
 2. Ja den med liggande panel är väldigt fin! Men en fondvägg kan ju bli superfint också ;-) Frågan är kanske mer vilken känsla du vill locka fram? Resultaten blir ju ganska olika.

  SvaraRadera
 3. Ni har det så himla fint hemma! Personligen är jag väldigt kär i bröstpanel, men en snygg tapet är också alltid snyggt. Svårt!

  SvaraRadera
 4. Fint o personligt ni har det! Svårt val, funderar på samma sak... Vi ska göra en liten uppdate i vårt kök, ska välja vita släta luckor och väljer mellan liggande panel eller tapet. Tänker att med färgglad tapet får man hålla sig till neutrala färger i övrigt men med vit panel kan man vara lite mer färgglad med det övriga. Lutar åt tapet..

  SvaraRadera
 5. Jag gillar verkligen Amy Butler-tapeten! Fin blogg du har! :)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!