tisdag 24 januari 2012

En gul också


Ett vitt tyg med gult blommönster har väntat ett bra tag på att bli någonting. Ibland blir det så att tyget måste ligga och mogna till sig innan man kommer på vilken modell som passar bäst. Efter att ha sytt gardinklänningen fick det helt enkelt bli en gul variant också. På bilden ser den mer ut som en trasa med väldigt stora ärmar men den säckar liksom ihop när det inte finns något som fyller ut den. Den ser med andra ord bättre ut på än hängandes på en galge. Så fort den lilla modellen känner för att fotograferas kommer klänningen att finnas till försäljning på hemsidan, eftersom jag har ett antal meter av det.


Den gula fjärilen har hängt med ett tag, när den flyttade hem till oss var barnen lite små för en så fin sak, lekarna var lite för vilda och de små barnhänderna hade sönder den. Fjärilen lades ner  i en låda bland en massa andra saker som skulle lagas. Några år senare plockades den upp och lagades för att få en plats på den vitmålade grenen med de klarröda pompomsen. Nu hänger den säkert, högt upp, så högt upp som den borde ha hängt då barnen var små.

Ha en bra dag!

Mia

7 kommentarer:

 1. ibland är det svårt att få till kläderna när de hänger på galge.... men den ser såklart fin ut :-)
  gillar tyget jättemycket!

  SvaraRadera
 2. Jag vet, det är inte så lätt att få kläderna att sitta snyggt utan en levande modell i. Men kan väl tänka mej hur den ser ut på, och tyget är så snyggt så!

  SvaraRadera
 3. Vilken läcker knapp!
  Alltid så fina detaljer!
  Kram Mimmi♥

  SvaraRadera
 4. Ser jättefin ut! Gillar tyget! :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. Jag gillar verkligen dina fina namnlappar :)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!