onsdag 18 januari 2012

NytapetseratSjälva huset som våra Sylvaniandjur bor i, (jag tror snarare att det är jag som gillar dessa söta små djur mer än dottern) är rött med vita detaljer och fler bilder kan ni hitta här. Vi har nu lagt till två våningar i form av överskåp till kök som vi haft som skåp i barnens rum tidigare. De satt uppe och föreställde hatten på en flugsvamp jag målade direkt på väggen. Om det är dessa luckor som ska vara kvar eller om de ska tas bort har vi inte bestämt ännu. Hur som helst är det tänkt att det ska bli som ett höghus med affär, dagis, frisör och sjukhus på övriga plan. En liten hiss på sidan vore inte helt fel.


Det bästa med att göra i ordning rum till småfolk är att man kan blanda hej vilt när det gäller färger och mönster.  Dagiset har fått ett rosa och rödblommigt golv med randig och blommig tapet. Konditoriet har rosor på väggen och turkost medaljonggolv som inte skulle vara helt fel i ett kök på riktigt. Mycket kvar att fixa och det är ett pyssel som kommer att ta ett tag. Men ett roligt sådant att göra tillsammans med dottern.

Mia

6 kommentarer:

 1. Min tjej har också ett dockskåp. Gjorde i ordning det när hon var riktigt liten. Kanske dags för lite uppdatering. Hemma och vabbar idag. Kanske ett projekt för eftermiddagen...

  SvaraRadera
 2. Oj, så fint! Så roligt med de små bakverken. Älskar miniatyrmat.

  SvaraRadera
 3. Det är ju det här som är felet med att ha söner -inget sånt här sött papperspyssel går liksom hem om man säger så :)

  SvaraRadera
 4. åh så fint! vi har bara kommit halvvägs med vårat.

  SvaraRadera
 5. Åh, jag ääälskar dessa söta djur och skulle gärna haft ett helt dockhus fult av dom trots att jag inte har några barn (än). Dom är så himla gulliga och superkul att få inreda deras hem osv.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!