måndag 20 februari 2012

Lila ballong Måndag idag och vi hälsar en ny vecka välkommen. Helgen har gått väldigt fort och tiden går ju fort när man har ledigt. Lördagen började med ett besök på Syfestivalen och en tur på Antik- och kuriosamässan. Därefter lite sömnad med trevligt sällskap hos Kånkarong. Det blev inte direkt så mycket sömnad för mig utan mest småprat och ribbvirkning som jag lärde mig vid ett av alla workshops på Syfestivalen. Jag hade dubbelbokat mig lite och kände att jag behövde gå hem och fixa, städa, damma och plocka inför finbesöket på söndagen. Några bilder skulle nämligen tas på vårat hem av duktiga Anna som jobbar som frilansande skribent och är du även intresserad av trädgården med dess underverk och växtkraft tycker jag att du ska besöka hennes hemtrevliga blogg. Fotograferade gjorde  en annan Anna. Och vill du njuta av vackra lugna bilder så måste du titta in i hennes harmoniska blogg. 

Det bästa med att det kommer hem duktiga och framför allt trevliga människor är att man alltid lär sig något nytt. Som att kläderna inte alltid behöver hänga mot en vit ren bakgrund. Varför inte hänga upp dem på halvt öppna pysselskåpsdörrar. För det är ju trots allt personliga hantverk och inte massproducerade barnkläder. Men det blir ju lätt så att jag håller mig till det enkla och tror att det är finast där. För att våga behöver jag  se hur någon annan gör och tänker, live.... Men fortfarande har jag mycket kvar jag vill lära mig. Det ska bli väldigt spännande att se bilderna och hur vårt hem uppfattas med andras ögon.

Med dessa bilder vill jag bara säga att den grå ballongklänningen fått sällskap av en syrénlila variant på hemsidan.

10 kommentarer:

 1. Jättefina bilder! Klänningen är supersöt också!
  Jag är inte speciellt förtjust i alla vita bakgrunder med photoshopade bilder som florerar på bloggarna. Som nybörjare, eller nybloggare, var jag väldigt impad av dessa men det blir så förfärligt opersonligt. Jag själv, som inte säljer massproducerat, vill inte visa mina sydda saker på det viset utan har hellre någon annan fin bakgrund, lugn bakgrund visst men inte helvitt och utklippt. Jag tycker att din bild med klänningen mot pysselskåpsdörren är perfekt! Det är ju så det är i livet, det finns bakgrunder överallt. ;o)

  SvaraRadera
 2. Jag var också på syfestivalen, fast på söndagen. Köpte på mig en massa fina band, knappar, en Cath Kidston-bok och material till en virkad matta. :) Roligt! Men nu har jag nog köpstopp på pysselmaterial för ett tag framöver...

  Vad spännande med hemmahos-reportaget! Du får berätta var bilderna dyker upp så småningom. :-)

  Jag kan rekommendera servetthållaren, den är både söt och praktisk.

  SvaraRadera
 3. Passar ju bra med en lila ballong nu när det är Mellofeber. Vi var på Melodifestivalen i Leksand i lördags och det var lila ballonger överallt. :-)

  SvaraRadera
 4. Så fint med ballong på liten tjej! Och härlig vårig färg dessutom. Kramar!

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt söt klänning, allt du gör är så fint! Vad roligt att få hem ett proffs som fotograferar!

  SvaraRadera
 6. Klänningen är ju alldeles bedårande!!! Mer lila ballongfluff åt folket:)

  SvaraRadera
 7. Oh vilken söt klänning och jätte häftig bild på Juliette!

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att du kommenterade på min blogg så jag hittade hit. De rosa kvistarna följde med i en bukett jag fick på Alla hjärtans dag. Men jag tror att det kanske går att använda en matt sprayfärg till kvistarna. Testa.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Vad spännande med sådant besök i hemmet! och jättefin klänning, gillar verkligen modellen!

  SvaraRadera
 10. jättesöt klänning! Så ledsen jag missade juntan. Men jag jobbade på lördagnatten

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!