torsdag 9 februari 2012

Paraplyställ av en vinboxJag har väldigt svårt att kasta saker och kan  nog nästan kalla mig samlare. Att leva med mig och alla mina  bra att ha-saker är nog inte lätt. Men jag tycker att jag har någon sådär ordning på mitt samlande till skillnad från de som lever i ett hem med saker överallt. Men ibland står den där bra att ha-saken framme tills jag tar tag och gör något av den. 

Som den finaste cylinderformade vin-tetran, den är jättefin att ha framme på köksbänken när man har gäster. Det första den användes till kommer det bilder på nästa vecka, men när det var färdigt tog jag det nya presentpappret och limmande fast runt om hela. Och för att ovankanten skulle hålla bättre tog jag vanlig eltejp och tejpade runt och sen i med de finaste paraplyerna. För fina paraplyer ska inte ligga i ett skåp och skräpa. 

Ett litet tips är att spara den där lilla pappbiten, annars blir det ett hål (som självklart bara är att täcka med annat papper men det underlättar med originalet.)


Jag vill inte med den här bilden 
uppmuntra er att dricka - bara 
visa er hur tetran ser ut.

Ha en bra dag,
Mia

11 kommentarer:

 1. Snyggt och praktiskt! =)

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Vi har också den hemma ( gott vin föralldel också) - så smart & snyggt!!!!!

  SvaraRadera
 3. Smart och fint! Jag älskar att göra fina saker av sådant man bara annars skulle slänga. :)

  SvaraRadera
 4. Verkligen smart återvinning. Tjusigt blev det också!

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Jag gilar också att göra om grejer, och om man får dricka lite vin för att få det fint desto bättre ;-)

  SvaraRadera
 6. SV: Så sant som det är sagt.. <3

  SvaraRadera
 7. Fantastisk kul ide. Det blev ju väldigt fint också! / Annika

  SvaraRadera
 8. Skitsnyggt! Älskar idén! Bara att skaffa hem vinet...och dricka upp det. Då får vi nog bjuda hem gäster också kanske... Men sen kan jag ju också få ett snyggt paraplyställ. Det behövs verkligen!
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Kanon idée... Har stört mig länge på våra innebandyklubbor som är i skjtgarderoben och bara åker ut hela tiden då man tar ngt annat... ska genast börja fundera på vad vi har som har den formen för att göra ngt så snyggt :-) Eller så kan jag åka till systemet under veckan och investera i lite mer vin hem och bjuda hem folk som man kan mingla med och vips så har man även passat på att göra ngt roligt :-) och sednare kan jag färdigställa min hållare till innebandyklubbor :-) / Tyglina

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!