onsdag 14 mars 2012

Kaos!Igår var en sådan där dag då inget flöt på. Min plan var att hinna sy många nya saker men när jag klev in i syrummet och såg röran tappade jag bort mig. Och istället för att plocka undan och röja upp på bordet för att kunna sy, slutar det med att jag rör runt och flyttar på sakerna ännu mer. 

För mitt i alltihopa började jag tänka att jag måste ha en annan ordning för att det inte ska bli stökigt igen. Alltså behöver jag göra om ordningen helt för att allt ska bli bra, eller? Men jag skulle inte göra ordning, jag skulle ju sy massor av fina saker. Igår skulle det lappade överdraget sys färdigt, börsen påbörjas, kanske en ny klänning eller kjol sys, dessutom skulle jeansskjortan påbörjas. 


Men det är svårt att sy när det knappt går att se bordet. Och stryka gick det inte heller, för där låg också saker som skulle få en bättre plats. Men jag tryckte på ignorera-knappen och  lyckades knåpa ihop något men det tog förskräckligt lång tid. Alldeles för många ändringar och den stora utmaningen var det skära tyget. Hur skulle jag få det att inte se så skärt ut? 

Men i helgen ska jag få ordning då ska det röras om ordentligt. För så här kan jag ju inte ha det....

Ha en bra dag!

Mia

8 kommentarer:

 1. Titta det ser ut som det brukar göra hos mig! (Lägg till att golvet brukar vara täckt rätt bra också... ;-) )
  Klart du ska ändra om! Det kommer ge dig energi så att allt det där andra går dubbelt så snabbt sen! :-)
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Haha, ja rörigt blir det när man är kreativ. Jag kan inte alls skapa om jag måste tänka på att ha snyggt omkring mig. Men det är inte så kul om man inte får plats att pyssla såklart. Själv har jag ett helt rum med grejor, som en dag ska bli tjejernas rum som är tuuusen gånger värre än din röra.
  Där ska det röjas. En dag.

  Ha en underbar dag!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 3. Kaos måske, men skønt kaos. Er lidt misundelig på dit "space" :-)

  SvaraRadera
 4. Jag kan trösta dig med att mitt arbetsrum är MYCKET värre. Jag kommer knappt in faktiskt. Vågar inte ens ta en bild på eländet...

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. tycker att oreda lätt tar död på inspirationen, men tyvärr brukar min inspiration ofta leda till oreda!

  SvaraRadera
 6. Haha! Ibland är det för mycket kaos helt enkelt. :-) Sov på saken och ta nya tag imorgon!

  SvaraRadera
 7. Dette så ikke så helt ukjent ut. Igår spurte min mann om jeg ikke så at det var heilt kaotisk hos meg - joda, og utrolig nok har jeg faktisk begynt å rydde litt selv om det nok må mye mer til før det synes....

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!