onsdag 28 mars 2012

Söta nyckelringar


       

Undrar om det är någon som använder sådana här fortfarande. Det måste det ju förde säljs ju i affären så det måste ju betyda att det finns folk som köper dem tex jag.   Man har ju så väldigt många nycklar att hålla reda på. Det är cyklelnyklar, altandörrar, förråds nycklar och nycklar  till andra. Nu kanske ni tycker att en vanlig figurnycklering kanske räcker men ibland glömmer man bort vad som skall till vad så för och vara säker är det bäst att skriva speciellt på alla de där cykelnycklarna.  För det kan ju inte bli fel om nu inte lappen råkar ramla ut. 
Du tar helt enkelt bara ut den vita tråkiga och byter ut mot en lite roligare pappersbit. Här får du verkligen användning för de super duper små papperspillbitarna.

7 kommentarer:

 1. Bra idé! Jag har nämligen just en sån i min nyckelknippa, vars lapp med plastskydd nyligen knölat ihop sig...

  SvaraRadera
 2. Har aldrig tänkt på hur fina de faktiskt kan vara förrän jag såg ditt inlägg :-) Vilken fin header du har gjort förresten!

  SvaraRadera
 3. har också alltid undrat om folk köper sådana där... nu vet jag! Att piffa dom så fint som du har gjort var verkligen ett lyft!
  Och håller med fröken pyssel, din header är superfin...!

  SvaraRadera
 4. Du är så himla påhittig. Till och med sådana, rätt fula nyckelringar (om man får säga så), kan du göra fina och helt användbara. :)
  Kramar

  SvaraRadera
 5. haha kanske dags att köpa såna där igen då! hade typ glömt att de fanns… men fina blev dina!

  SvaraRadera
 6. Vad du grejar med dina papper! Vad får du allt ifrån? :)
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 7. Håller med Kicki! Du har verkligen förmågan att förvandla vardagliga saker till något väldigt fint! Det gillar jag!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!