måndag 23 april 2012

Allt som fastnar får stanna kvar


Alla har vi säkert en sån där hörna där man lägger saker som man inte tycker passar in någon annanstans. Eller så kan det vara saker som ligger på fel plats just när du ska städa och att du inte riktigt orkar gå och lägga det på rätt ställe. Hos oss finns det många sådana hörnor och högar, bland annat den här nålmagneten. Den har av någon konstig anledning inte bara knappnålar på sig utan även olika sorters synålar, trasiga symaskinsnålar, några skruvar, spikar, möbelnubb och lite tyg. Allt som fastnar får stanna kvar, helt enkelt.

Just nu känner jag mig lite som nålmagneten. Full av idéer och alldeles för lite tid och svårt att fokusera på rätt sak. Men det blir nog lätt så när man kommer av sig, vilket jag gjorde förra året. Det året var inte mitt, utan någon annans. Jag måste bara hitta tillbaka och jag försöker verkligen, men det är svårt när man har hamnat efter så väldigt mycket. Jag vet inte var jag ska börja....

... jag får nog börja lite smått med nålmagneten.

Önskar er en trevlig måndag!

Mia

3 kommentarer:

 1. ja, usch... man vill ju inte ens tänka på de där högarna!
  Jag har också alldeles för många idéer, och alldeles för lite tid. Konstigt att det skapar så mycket frustration, när man egentligen borde bli inspirerad!
  Spark-i-baken-kram till dej!

  SvaraRadera
 2. Hm, jag har en massa sånna ställen. Tänkte just att "när jag är mammaledig hinner jag med det där" men... Ja, du vet.
  Hoppas att i alla fall du kommer igång, det brukar vara det svåraste!
  Ha en fin dag! //Elin

  SvaraRadera
 3. Men om du är som magneten där, så fastnar idéerna iallafall. Det är bra, då sitter de där och gottar till sig tills du får tid att förverkliga dem :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!