tisdag 3 april 2012

Kakfat av gamla tallrikar


Ett vingligt sådant, men det fyller sin funktion som kakfat. I alla fall så länge man lägger fikat jämt runt om hela fatet.


Jag provade att göra egna mandelbiskvier och de blev väldigt goda. Så goda att jag idag har ätit 8 stycken. Men de är minibiskvier på ca 5 cm och då måste man ju äta många. Egen mandelmassa gjorde jag också, som blev något torr men med smörkräm och doppade i choklad märkte man knappt av det.

I går satt jag hela dagen och klippte till klänningar. Klänningar som skall säljas i en butik i Stockholm och  efter påsk ska alla de kläderna vara färdiga. Hur jag hade tänkt hinna det vet jag inte då barnen har påsklov nästa vecka men det ska väl gå. Sedan tidigare har jag lite barnkläder hos Emmaloppa i Uppsala. Om ni har vägarna förbi så titta gärna in i hennes jättemysiga butik, som nu är fylld med massor av nytt.

En trevlig tisdag önskar jag er alla!

Mia

7 kommentarer:

 1. Åh, vad fina grejer du gör! Jätteduktig du är, och visst är det kyl att få lov att vara riktigt kreativ ibland :)

  Jag skulle vilja tipsa om min sida där jag säljer smycken i silver, www.jvalleytwig.se , där är det dessutom 10% rabatt just nu :) Kika in där och hitta din favorit inför sommaren! :) GLAD PÅSK!

  SvaraRadera
 2. Även om kakfatet är vingligt så är det fint att se på! Mandelbiskvierna ser väldigt goda ut, förstår att det var svårt att hålla sig borta från dem!

  SvaraRadera
 3. Mmm så gott det ser ut, jag blir sååå sugen! :)

  SvaraRadera
 4. Vingligt eller inte.... det ser himla fint ut i alla fall!

  SvaraRadera
 5. Åh, ett sånt vackert kakfat! Älskar våningskakfat av alla de slag! :)

  Kramkram, Linda

  SvaraRadera
 6. Jättefint fat! Jag har också testat baka egna mandelbiskvier och de var rysligt farliga (=försvinnande goda). :)

  Spännande med nya återförsäljaren! Du återkommer väl med butikens namn så man kan gå dit och botanisera när det är dags?

  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken bra idé! Jag hade ett trevåningskakfat i glas till förra veckan när jag använt det och det välte i disken och toksprack..

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!