måndag 2 april 2012

Supersöta blöjtrosor
Att sy små saker är verkligen roligt. Jag vet ju att bebisar är små, men man glömmer det liksom bort det hela tiden. Som nu när jag fick en beställning på blöjbyxor, blöjtrosor eller puffbyxa.... vad man nu ska kalla dem. Hur mycket jag än tittar på dem och vrider och vänder kan jag inte förstå hur de kan vara så små. Men de är ju små, speciellt då de är nyfödda vilket bebisen som ska ha dessa är. Endast någon vecka gammal och de ska användas till underbart fina bebisbilder som den här duktiga tjejen tar. Ja, hon tar ju inte bara barnbilder utan också bröllopsbilder, porträtt och inredningbilder.


Ett par vita med brodyr, blåa med beige spets och blå med vita prickar. Muddarna jag använt tidigare är borta för att de ska ge ett nättare intryck. Istället har jag sytt i tunn resår i ben och midja. De är så små att det inte finns galgar som passar och en liten miniklädnypa räcker för att nypa fast dem på en ståltråd.


Jag slog in de underbara små söta blöjtrosorna i lite tjusigt prickigt silkespapper innan de lades ner i fraktpåsen och nu får Posten se till att de kommer rätt.

Jaha, då var det vinter igen! Fram med vinterjackan så man inte får nackspärr och spänningshuvudvärk för att man drar upp axlarna och spänner sig på grund av kylan. Jag tycker verklige inte om kyla. Men jag tycker om att sy och nu känns det som jag har alldeles för mycket som jag vill sy men inte riktigt lika mycket tid. Och jag tycker om alla fina och snälla kommentarer som ni skrivit om mina "bondbarn". Jag sitter och småler för mig själv när jag läser. Tack så väldigt mycket!!

Mia

8 kommentarer:

 1. Hur söta som helst! Och bondkläderna är underbara! Som taget ur astrid lindgren film.

  SvaraRadera
 2. supersöta... visst är det konstigt hur fort man glömmer hur små de små liven egentligen är...!

  SvaraRadera
 3. Åh, jag önskar att jag använt sådana sötisar på mina små. När de var små...;-)

  SvaraRadera
 4. Men så mycket fint/sött/vackert du skapar!

  SvaraRadera
 5. Bedårande små blöjbyxor!!! /Louise

  SvaraRadera
 6. Såna söta brallor! Och de små bebisgubbarna, vad är det de heter? Jag minns inte och letar efter sådana...

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!