tisdag 10 april 2012

Vit ballongklänning


Hoppas att ni alla haft en trevlig påskhelg. Påsken är ju lite som julen, man gör inte så mycket mer än umgås och äter. Det brukar bli en del trädgårdsarbete men inte i år, då det varit lite kallt. Så kallt att marken nästan är lite för hård att gräva i.  Den här veckan är barnen lediga och vad vi ska hitta på vet jag inte men det ska nog inte vara så svårt att få dagarna att gå. Lite småpyssel för att få bättre ordning i barnens rum och baka är alltid trevligt.


En vit ballongklänning till skolavslutningen, midsommarfesten eller varför inte till sommarens alla grillfester och kalas. Jag vet att den är vit men vad vore sommaren utan vita kläder med gräs-, glass och jordgubbsfläckar. Den finns hur som helst på hemsidan nu för den som vill vara ute i god tid.

Önskar er alla en trevlig dag!
Mia 

11 kommentarer:

 1. Å... Vilken fin! Vitt ger en underbar sommarkänsla! Önskar dej en skön tisdag!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin klänning! Och jag gillar även rummet. Samlar inspiration i huvudet inför småtjejornas rum. Ha en fantastisk dag! //Elin

  SvaraRadera
 3. Så fin! Snyggt tyg med paljetter. Vad fint det ser ut med pompomsen på en vit gren. Överväger att göra några pompoms till födelsedagen, skulle vara festligt!

  SvaraRadera
 4. Nu ved jeg godt, at du egentlig har fokus med den meget søde kjole, men jeg faldt lige pladask for det rød/hvide pige univers. Sikke et skønt værelse! God dag til dig :-)

  SvaraRadera
 5. Jättefin! Helt perfekt till skolavslutningen!

  SvaraRadera
 6. Verkligen söt klänning. Jag är så imponerad av allt du syr!

  SvaraRadera
 7. Vilken ljuvlig ballongklänning!

  SvaraRadera
 8. Ja vad gör väl lite vitt när det finns Vanish!!

  SvaraRadera
 9. Underbart söt klänning!

  Här har det ätits kan jag lova. Vi är helt stinna, hela bunten. Nästan så vi inte orkar ut för att skaka av oss överflödet heller... :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 10. Vilken underbar klänning! Den hade jag så gärna köpt till dottern....men 4000 är lite för mastigt för min ekonomi just nu....

  SvaraRadera
 11. Så himla fin! Och jag älskar barnrummet. Och dina foton :-)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!