fredag 18 maj 2012

Målade hårnålar


   
Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar pinterest eller inte. Mest för att det ger mig så mycket inspiration och tiden räcker liksom inte till att göra allt det där som man vill.  Men nu kan jag bocka av de där nagellacksmålade hårnålarna. För hur rolig idé är inte det att kunna måla egna när man dagen innan en fest kanske känner att - ja, turkosa hårnålar vore fint till den här klänningen. Vilken tur att jag har ett gäng med silverfärgade hårnålar och en turkos nagellack så jag kan måla mig några stycken. Hur jag tänkte när den turkosa nagellacken köpte vet jag inte. Det var inte alls snyggt på mina korta nagelbitar-naglar, men väldigt snygg på hårnålarna och det är alltid något.


Nu var det ju så att länken till pinterest inte alls var säker utan en varningsruta poppade upp, men ni som vill försöka så finns den här på min pinboard och därifrån klickar ni vidare till den. För det kan ju vara så att det är min dator som är lite gnällig. Men så svårt är det og inte att förstå hur man gör: Vik ett papper dubbelt och kläm fast hårnålen och måla. Jag målade hela ovansidan och en liten bit på undertippen. 

När jag satt där på kvällen och målade med barnen (passar även de små barnen) kom jag på att det är en ganska rolig present att ge bort. Till exempel när man går på kalas, istället för ett vanligt kort kan man ge bort ett hårnålskort. 

Trevlig helg önskar jag er alla som tittar in! 

11 kommentarer:

 1. Hej! Vad fint! Vilken bra ide! Jag känner precis likadant med ett gult lack:)

  SvaraRadera
 2. Jag känner samma sak med flera lack jag har - hur tänkte jag här?? Bra idé att göra hårnålar! Du ör fiffig du!

  SvaraRadera
 3. vilken fiffig och fin idé... tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 4. Kul ide! Och ett bra sätt att bli av med lite gammalt nagellack! / Annika

  SvaraRadera
 5. Kul ide! Så enkelt men mycket stiligt med det matchande pappret till.

  SvaraRadera
 6. Vad gulligt med hårnålskort! Jättefint! Kanske något för mina färgade lack som jag gillar, kan ju vara skysst att matcha..?
  Fin helg till dig också!!
  // Sandra

  SvaraRadera
 7. Såg också det där tipset på Pinterest och pinnade det. Himla fiffigt, enkelt och snyggt! Kul idé med hårnålskorten, blev toppenfint. :)

  SvaraRadera
 8. Det här var ju verkligen ett toppentips! Kul att kunna matcha dag för dag=)

  SvaraRadera
 9. Enkelt och bedårande! Love it!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!