måndag 28 maj 2012

SjömanskläderDet är ju så trevligt med de beställningarna på kläder vid sidan av som jag inte har på hemsidan, även om de gör att jag måste tänka till lite mer. Att nästan få fria händer att designa något är alltid nervöst, för hur ska jag veta vad kunden tycker när jag aldrig har träffat henne. Men jag antar att de vet mer än mig och min stil då de kanske har kikat in på min blogg. Två små tvillingpojkar ska döpas och istället för traditionell dopklänning är det tänkt att de skall ha sjömaskläder.
          


 Vit skjorta med marinblå detaljer och marinblå kortbyxor med fuskfickor och sydda pressveck. En liten extra detalj fick bli första bokstaven i pojkarnas namn broderat på skjortan. Eftersom jag var nervös över att göra fel broderades bokstaven först på en liten tygbit som sedan syddes fast. De är nu postade och på väg till tvillingpojkarna och i de randiga paketen ligger också de här skjortorna till deras storebröder.

Hoppas ni alla haft en härlig helg i det fina vädret!

10 kommentarer:

 1. Å sjömanskläder är så fint! Och ett jättefint arbete av dig som vanligt. Finfina dopkläder!

  SvaraRadera
 2. Väldigt söta - fin design!

  SvaraRadera
 3. å... fint, fint, fint! Tänk vad söta de kommer att vara!

  SvaraRadera
 4. Mia, så himla fina de blev!! Åh, de kommer att vara finaste pojkarna i stada på lördag, tusen tack för ett kanonjobb! Lovar att maila dig en bild så du får se dem i kreationerna också

  SvaraRadera
 5. Så söta!!! När mina pojkar var små hade de ofta sjömansdressar till fint på sommaren. Måste nog ta fram och känna lite på dem! Jag har dem nämligen sparade på vinden.....

  SvaraRadera
 6. Så fina! Otroligt fina till och med! Hade älskat att se mina pojkar i något så gulligt när de var små :)

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Så bedårande! En sådan hade jag kunnat tänka mig till min E. Du råkar inte ha fler på lager att sälja förstås=)

  SvaraRadera
 8. Vilken bra idé med sjömanskostymer istället för dopklänningar. Bedårande fina och du är verkligen duktig på att improvisera!

  SvaraRadera
 9. Så gulliga, verkligen nostalgikänsla, sailor är aldirg fel på dopet.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!