måndag 7 maj 2012

Till en bebis

   

 En ärmlös skjorta, eller kanske ett linne med skjortdetaljer? Båda passar lika bra. Materialet är en grå linne- och bomullsblandning, tunn och svalkande varma sommardagar.


        

Grå bas med ok, fickor, kantningar och knäppning i flerfärgat rutigt tyg.

Då var helgen slut och oj vad jag fixat i syrummet. Det har tapetserats (en garderobsdörr, men det räknas ju också), möblerats om (så mycket som det går på 9 kvm, kanske snarare så att saker bytt plats) och sedan har jag sytt. Bebiskläder och evighetsprojektet pufftrosorna.... hur kan ett så litet plagg skapa sådan huvudbry?

Jag har också hunnit tänka en del då radion fått flytta ut. Jag har haft så mycket susningar i öronen att jag provade att vara i syrummet utan musik. En dag räckte för att skulle bestämma mig för att ta bort den. Det är inte det att jag har stereon på högsta nivån utan mer att maskinerna låter, stereon låter och jag försöker sy rätt och tänka. Jag har dessutom varit så bullerkänslig de senaste månaderna. För mycket ljud har helt enkelt stört mig. Men nu är det bara ljudet av maskinerna och mina tusen tankar som hörs och tycker jag att det är för tyst öppar jag fönstret och lyssnar på fåglarna, barnen eller bygget som pågår några hus bort.

Så vad är det då jag tänkt på? Jo, på bloggen och vad ska jag göra med den. Jag har under en period känt att jag inte orkat blogga. Inte för att jag inte tyckt det varit roligt eller på grund av brist på ideer, utan snarare tvärtom. Jag har mer undrat vad jag vill med bloggen och det kom jag på i går när jag satt och sydde. Det finns i mitt huvud och väntar på att skrivas ned i bloggen.... men det gör jag en annan dag.

Önskar er en härlig måndag!

8 kommentarer:

 1. Oj vilket gulligt set med bebiskläder! Det låter som du haft en produktiv helg - det är ofta i tystnaden man faktiskt hinner reflektera över livet och de val man gör. Härligt!

  SvaraRadera
 2. Älskar detajerna på skjortan! Jag har det oxå tyst i syrummet! Tankarna räcker för mig och ljudet från maskinerna! Nyfiken på vad du har för nått planerat inför framtiden!

  SvaraRadera
 3. Så jättefint set! Skulle jag ha älskat på någon av mina pojkar, när de var små :)

  Spännande att få höra vad du har för tankar om bloggen...väntar med spänning!

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 4. Men vad fint! Ett underbart set! Japp, nyfiken på vad du har i tankarna, min blogg går på sparlåga just nu, för vad vill jag egentligen med den... Håller den hjälpligt vid liv...

  SvaraRadera
 5. Vill bara passa på att säga att jag uppskattar din blogg jättemycket! Så fantatiskt skön blandning. Själv lyssnar jag på ljudböcker då jag syr.
  /Josefin

  SvaraRadera
 6. Vilka ljuvliga kläder du skapar! Helt makalöst!

  Jag känner igen mig när det gäller bloggfunderingarna. Ska bli spännande att läsa om dina planer.

  SvaraRadera
 7. Så snygga! Linne är verkligen en härligt material. Detaljerna i rutigt passar så fint med det grå. Hoppas du fortsätter ändå, gillar din blogg :-). Har lite funderingar själv på fortsättningen angående bloggandet med...Mycket av responsen kommer ju på fb numera. Och instagram är också ett alternativ att publicera mera bilder på.

  SvaraRadera
 8. Tufft babykitt!

  Blir lite orolig när jag läser om dina funderingar med bloggen... hoppas att du orkar fortsätta i någon form iaf för du är en av mina största inspiratörer, men jag förstår precis känslan.. bloggandet både ger och tar.

  Ha en skön fortsatt kväll.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!