tisdag 19 juni 2012

Hallnytt


DeT är visst inte någon ordning på bloggen alls just nu. Vi skyller det på sommaren även fast den inte är sådär varm, härlig och solig utan mer bara regnig. Regn gör ju inget för då kan man vara inne och fixa utan att ha dåligt samvete och trädgården sköter sig gaska bra själv. För det är inte det att vi inte får något gjort, utan snarare så att jag inte tagit mig tiden att fotografera och blogga om det. 


I hallen på övervåningen har en vit trädlåda flyttat in. Den ska få vara sittplats i vårt blivande lilla minibibliotek. Det som saknas där nu är en mjuk dyna och en lampa på väggen där damvippan hänger. Jag tänker mig en rostfri vägglampa med böjbar arm. Dessutom saknas det böcker, eller snarare förvaring till  böckerna. Jag har nog tänkt mig något i stil med det här. Och då får man ju tänka bort att det inte är ett rum utan en hall, med massor av dörrar och en trappa. Det vi fnular över är hur förvaringen ska se ut och hur man kommer undan med så få hål i väggarna som möjligt. 

Ifall någon undrar var "hustyget" som kuddarna är sydda i kommer ifrån, så kan jag tyvärr inte svara på det då det var några år sedan det köptes. Jag har bloggat om det tidigare men hittar tyvärr inte den bloggposten. Jag vet att det köptes på Tygverket på Södermalm och dyrt var det.

Önskar er en härlig dag!

Mia

7 kommentarer:

 1. fint... och tyget är riktigt riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 2. Passar precis där i lilla hörnet! Fiiint!
  Ha det fint idag!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 3. Jättemysig hörna! Och svartvita hus på tyg är ju bara för snyggt :-)!

  SvaraRadera
 4. Ja tyget är ju riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 5. Tyget är helt underbart! Och du är en helt grym fotograf!!! Älskar att bara titta in för att njuta av dina fantastiska bilder!!!

  SvaraRadera
 6. Oj, oj vad snyggt! Jag älskar tyget!

  SvaraRadera
 7. Snyggt som tusan! Och tyget stod jag och fingrade på förra veckan. Men det blev inte av att köpa det då iallafall. Kommer inte heller ihåg var det kom ifrån...
  Kramar

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!