torsdag 5 juli 2012

Det gäller att tänka om iblandDet finns saker som är så tråkiga att lägga pengar på. Ett nytt fult plasthandtag till ugnen för 500 kr är en av de sakerna. Hur i all världen kan det kosta så mycket?  Då gäller det att tänka kreativt för att komma på ett finare, enklare och billigare allternativ. Knoppar så klart!  


Så ut på knoppjakt blev det i fredags och snabbt gick det. Första butiken var Indiska och där hängde de i tre olika färger. Lillebror tyckte vi skulle ha de orangea men jag tyckte de var för orange. Så det fick bli turkosa. Pris 29 kr styck, bra mycket billigare än 500 kr och betydligt finare än ett långt plasthandtag. 

Och fint blev det, lite retro-stil. Men nu kanske jag måste komma på något roligare än de väldigt fula reglage-knopparna för plattorna och ugnen, men det blir nog inte lika lätt.

Ha det bra!

Mia

10 kommentarer:

 1. Vilken kul ide'! Och fina knoppar...ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt! Smart,snyggt och dessutom billigt! Annika

  SvaraRadera
 3. SNYGGT och SMART... blir helt förundrad över din kreativitet!
  Mitt kylskåpshandtag gick itu för nåt år sedan, och jag fick minsann köpa ett nytt för 1000, fast det kanske hade sett roligt ut med en liten knopp...!?!

  SvaraRadera
 4. Vilket bra inlägg! och snygga knoppar hittade ni ju också!

  SvaraRadera
 5. Bra ide! Ser med spänning fram emot din lösning på reglagen.

  SvaraRadera
 6. Men det var ju alldeles lysande. Mycket finare än original ju :)

  SvaraRadera
 7. Vilken bra idé! Jättesnyggt!

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar idé, det blev verkligen jättefint!

  SvaraRadera
 9. Ja, det vill man inte betala för något man inte tycker är snyggt! Så bra att kunna ordna det själv istället. OCH samtidigt få till det snyggt:)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!