tisdag 31 juli 2012

Ett litet tips


Det blev visst ett till kakfatsinlägg, de är ju så roliga att göra. Men att leta tallrikar är svårare, speciellt när man ska ge bort fatet och vill hitta något som passar just det hushållet. Och just de två som jag nu visat är fat som vi gav bort i helgen. Vi har nämligen varit ute och farit och sovit hos vänliga kompisar i Motala och Göteborg.


Gröna tallrikar med svarta detaljer (den lilla blomman kommer från Hornbach). Det blev ju väldans fint det med även om jag i tanken hade att det skulle vara vita och svart tallrikar. Men ibland blir det inte som man tänkt sig. Då måste man helt enkelt anpassa sig lite efter vad second-handbutikerna har att erbjuda.


                                                    No!                                                       Yes!


Jag tänkte även på att passa på att ge ett litet tips. Jag märkte att de fat som hade en liten kant på undersidan blev lite stadigare, så kanten gör att skruven inte nuddar bordet. En liten sak ni får tänka på när ni går på tallriksjakt.....

Ha en fin dag!

Mia

12 kommentarer:

 1. å, det där fatet är ljuvligt...! Jag är själv på jakt efter just de där tallrikarna, då min mormor&morfar hade dem när jag var liten. Men de är inte helt lätta att få tag på...! :-)

  SvaraRadera
 2. Åh, vad snyggt! Bättre än att limma ihop med koppar, som jag sett på äntligen hemma. Då vet jag var delarna finns, gäller som sagt bara att hitta rätt tallrikar...

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset hälsar en som går i kakfatstankar

  SvaraRadera
 4. Men det blev ju jättesnyggt! Tack för tipset!

  SvaraRadera
 5. Så fint det är det kakfatet!

  SvaraRadera
 6. Blev jättefint och tack för tips!
  kram

  SvaraRadera
 7. Snyggt med det svarta mot det gröna! Inte så vanligt, lite annorlunda! Det gillar jag! / Annika

  SvaraRadera
 8. Åh så fint med gröna tallrikar och svarta detaljer!!!

  SvaraRadera
 9. Men vad FINT det blev med dessa gröna fat!!!!!!!!! Tillsammans med det svarta. 10-poängare!!!

  SvaraRadera
 10. Gillar verkligen dina kakfat! De är underbara. Måste ta en dag på Myrornas och se om jag kan hitta egna. Tack för tips och massor av inspiration!

  SvaraRadera
 11. Ett tips om man ändå hittar underbart fin tallrik utan kant är att sätta små plasttassar runtom, så blir det stadigt ändå :-)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!