torsdag 2 augusti 2012

Inte riktigt min grej


Jag är en sådan som inte alls tycker om att sova borta. Jag vill alltid hem på kvällen och krypa ner i min egen säng och så har jag alltid varit. Så ni kan förstå hur glad jag var när jag i går kväll fick lägga mig i min egen säng. Vi var inte alls borta många nätter, fyra för att vara exakt.... men det räcker gott och väl. Efter den här resan inser jag att två av barnen är likadana som mig. De sover inte alls bra borta, de har svårt att somna på kvällen och vaknar alldeles för tidigt. 

Allt ser ju så annorlunda ut i rummet man sover i och man börjar fundera och titta sig omkring. Det har jag slutat med, jag somnar oftast ganska fort men jag kan fortfarande komma ihåg hur det kändes de gånger jag som barn sov borta. Så jag förstår att de inte sover som de brukar. Men de blir ju så väldigt tråkiga när de sovit för lite och lillebrors humör var inte roligt sista dagen på resan. Men efter en natt hemma i sin egen säng var han mycket gladare.

Önskar er en härlig dag, nu far vi ut till Nåttarö för att hälsa på vänner.... men bara över dagen!

Mia 

6 kommentarer:

 1. jovisst... det är alltid skönt att få krypa ner i sin egen säng. Speciellt tycker jag när vi har varit en vecka i husvagnen, då kan jag ge mycket för att få sova i min säng...!

  SvaraRadera
 2. samma här.
  men om jag måste sova borta tar jag med min egna kudde :)

  SvaraRadera
 3. Borta bra men hemma bäst!!!!!!!!! Annika

  SvaraRadera
 4. Ja, speciellt att sova hemma hos någon annan tycker jag känns konstigt. På hotell är helt okej. Det känns ju ganska lyxigt också! Men som sagt. Hemma är bäst! Jag är en riktig hemmatjej!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Ja, men visst är det alltid skönast att sova hemma! Man ska försöka komma ihåg det bara sen i höstmörkret när man bara längtar bort, bort, bort! :-)

  SvaraRadera
 6. Är precis likadan. Hemma är alltid hemma och egna sängen är alltid egna sängen, för att tala klarspråk det absolut bästa.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!