fredag 31 augusti 2012

Så där seg och alldeles perfekt


Jag har bakat min första kladdkaka. Varför jag inte bakat den här klassikern tidigare vet jag inte, den har nog helt enkelt drunknat blad alla andra goda bakverk. Men nu fick jag ett infall att äta något gott, så jag bläddrade igenom Leilas "A piece of cake" och hittade ett recept på kladdkaka.... och den såg ju riktigt god ut. Så värst kladdig blev den inte, utan mer seg och det gillar jag faktiskt mycket mer. Det betyder att man kan äta mer utan att den känns så där smetig och halvfärdig. Fler sega kladdkakor kommer det garanterat att bakas. Choklad sägs ju göra en lycklig och med lite egenplockade blåbär till är det ju nästan rena hälsokuren, eller? 

Trevlig helg på er och ät massor av choklad för det skall ju vara bra har jag läst.

Mia

9 kommentarer:

  1. Mums! Satt precis och tänkte att jag skulle baka en kladdkaka till mina föräldrar som kommer snart på fika. Hihi...

    Ha en fin dag! Det är ju freeedag!
    Kram Elin

    SvaraRadera
  2. Åh, ser ju underbart gott ut. Tänk att du missat denna fina kaka:-)

    SvaraRadera
  3. mmm...gott. Jag gillar också när de är sega. Trevlig helg önskar jag dej!

    SvaraRadera
  4. Åh, vad gott det ser ut! Kladdkaka är ju en fantastiskt god klassiker! Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  5. Blir så sugen, fin bild!
    Ha en fin helg Mia
    Kram Cecilia

    SvaraRadera
  6. Bra mot stroke också!
    Mums :)

    SvaraRadera
  7. Mmm ser väldigt gott ut!
    Blev mycket inspirerad av dina armband nedan, hade bara konstskinn hemma men det fick duga. Lyckades till slut, tack vare ditt tillägg på beskrivningen.
    Länkar till din blogg när jag lägger ut mitt första försök.

    SvaraRadera
  8. Absolut! Segt är bättre än kladdigt! / Annika

    SvaraRadera
  9. Ser supergott ut, och vilket fint porslin. :-)

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!